- הוסף לסימניות
שלא תשכחי שקוראות פה גם גבוהות.
אני לא מרגישה שזה מעליב
כשהיו קוראים לי ג'ירפה הייתי פשוט עונה "ואת נמלה"
שלא תשכחי שקוראות פה גם גבוהות.
אני עדיין מחכה לדעת מי אמר לה שחלבי יכול למנוע גביהה...
בגלל זה כבר שבוע הבת שלי בלי חלבי.. ואני רוצה לוודא שאני לא מענה אותה לחינם ב"ניסויים המדעיים"...תודה.
מישהו אחר נתקל בזה?
מנסיון [לפני כ10 שנים] אין הרבה מה לעשות. העיקר שהם לוקחים הרבה כסף "ועוקבים" אחרי הגדילה...
הנמוכות שבנינו יכולת להתנחם שהם לא גבוהות מדי ונראות כמו ג'רפות
כתבתי "להתנחם" כי להיות בגובה חריג זה יותר קשה [לדעתי...שהגילוי הנאות שלי שאני גבוהה מאוד....]קראתי וצחקתי
יש הבדל בין להיות גבוה בגובה יפה לבין להראות גירפה.....
גילוי נאות: גובהי 1.62
לי נאמר שסידן הוא הדבר הטוב ביותר לגדילהחלב הוא המאכל שהכי אוהבים להשמיץ.
הפורמולה של בית חולים שניידר שהוכחה כעוזרת לילדים עד גיל 10 נמוכים ורזים - למצות את פוטנציאל הגדילה שלהם - היא חלבית.
הפורמולה כרגע בניסויים על ילדים מעל גיל 10 האם גם שם היא מפיקה תועלת.
חלב הינו מרכיב חשוב לצורך מיצוי פוטנציאל הגובה - תזונה מלאה ומאוזנת למעשה הכוללת את כל אבות המזון כולל חלבונים וסידן מחלב.
אצל בנות - זה נדיר מאוד בלשון המעטהכנראה לא אצל כולם זה כך, אני תפסתי קפיצת גובה בגיל 19
ככל הנראה פשוט גמרה לגבוה לפני אחרותלמישהי יש מידע ע"ס ניסיון על בחורה שהפסיקה לגבוה בגיל 14.5
ולפני כן היתה ממש בגובה גגיל לבנות גילה
היום היא בת 16
ממש יעזור! תודה!
הגיוני ממשלמישהי יש מידע ע"ס ניסיון על בחורה שהפסיקה לגבוה בגיל 14.5
האם עזר לכם?ביררתי את הענין יותר לעומק - זה תוסף תזונה בשם גוברין מבית מרקחת רינה פארם ולא מקסיהלט
התוסף תזונה מעורר את הורמון גדילה. שמעתי הרבה המלצות טובות ואני ג"כ בדרך לקנות לבת שלי
יש לכם נסיום עם הפורמולה הזו בשניידר?חלב הוא המאכל שהכי אוהבים להשמיץ.
הפורמולה של בית חולים שניידר שהוכחה כעוזרת לילדים עד גיל 10 נמוכים ורזים - למצות את פוטנציאל הגדילה שלהם - היא חלבית.
הפורמולה כרגע בניסויים על ילדים מעל גיל 10 האם גם שם היא מפיקה תועלת.
חלב הינו מרכיב חשוב לצורך מיצוי פוטנציאל הגובה - תזונה מלאה ומאוזנת למעשה הכוללת את כל אבות המזון כולל חלבונים וסידן מחלב.
זה משהו אכיל מבחינת טעם ומרקם?נותנת לילדים שלי כרגע אבקת חלבון של הרבלייף יש בזה הרבה ויטמינים מקווה שזה יעזור
יש אבקת חלבון כשרזה משהו אכיל מבחינת טעם ומרקם?
יש לזה טעם?
שואלת בשביל בררנית.
איפה קונים במחיר טוב?
וכמה את נותנת ליום?
עריכה:
אני רואה שזה כולל חלב נוכרי. זו הברירה הטובה ביותר שקיימת?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים