נעשה לך סיפור

• הוסף לסימניות
אם יש לך סיפור אישי של התמודדות, ותמיד רצית לעשות ממנו סיפור,
או שיש לך התמודדות ואת רוצה לחלוק תובנות עם נשות עם ישראל,
את מוזמנת לפנות אליי באישי ולספר את ספורך.
באם סיפורך יתאים, אנו נכתוב אותו ונפרסם באחד מהעיתונים החרדים.
-כמובן ששמך יהיה חסוי, והפרטים יטושטשו. חסיון מובטח!
בהצלחה!!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלית;688536:
אז את א. מ. אמיץ?
א.מ. אמיץ זו קרובת משפחתי היקרה.
לא כ"כ נראה לי שזו רות מיכל. אבל - אולי? :)

• הוסף לסימניות
ממש לא, וזה גם לא הסגנון.
הסגנון הוא כתבה של ספור אישי, כשכל הסיפור אמתי ונכון, ורק השמות מטושטשים לצורך העניין.
חלק מהסיפורים כבר התפרסמו, וכנראה קראתן את חלקם.;)
אם יש למישהי סיפור, או שהיא מכירה חברה שמעוניינת לעשות מהסיפור שלה סיפור, נשמח לקבל באישי.

• הוסף לסימניות
תשלום מהו?

• הוסף לסימניות
אם את רוצה לשלם לי, את יכולה בשמחה!:)
אני מקבלת גם בהמחאות.

• הוסף לסימניות
לא רוצה לשלם לך אבל את מבינה שאם אני נותן לך תסריט לספר מגיע לי עליו משהו לא?
מה שאין כן בצד השני לא באמת לוחץ לי בחזה שהסיפור שלי יצא לאור...
היות ובטקסט קצת קשה להעביר את המנגינה בהם נאמרים הדברים אז פשוט קחי את הדברים ברוח קלה.

• הוסף לסימניות
אז זהו, שיש לך כמה טעויות.
קודם כל זה לא מיועד לספר אלא לכתבות בעיתון, ומטבע הדברים כתבות אלו מעבירות מסרים לאלפי קוראים, ויש בהחלט מי שמעוניין שהסיפור של ההתמודדות שלו יעבור לקוראים, יחזק אותם, ואולי יעזור להם לראות את מה שהם השכילו לראות רק לאחר זמן במצב שאליו נקלעו.
יש גם מסרים לסביבה שעוטפת את אלו שעוברים את ההתמודדות ועוזרת להם להבין את המתמודדים; לחוות איתם את המצב ולהבין מה עומד מאחורי התנהגויות שלהם, וגם לדעת איך ראוי להתייחס, מתי להציע עזרה ומתי להרפות. כשהמסר נאמר בצורה עקיפה, קל לאנשים להכיל אותו בצורה הנכונה.
והתשלום? זוהי תחושת השליחות, והידיעה שהמסר שלך עבר לאנשים וסייע להם בכל מצב שהם.

• הוסף לסימניות
TREW תהיה רגוע. מניסוח התמודדות של אנשים על גבי כתבה לא מרוויחים מיליונים. בקושי שכר טירחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;692154:
TREW תהיה רגוע. מניסוח התמודדות של אנשים על גבי כתבה לא מרוויחים מיליונים. בקושי שכר טירחה.
לא היה לי ספק בעיניין עם כל זאת את קוראת כל שבוע את הסיפורים של הרב קובי לוי לא? היום זה כתבה מחר זה ספר, מה את אומרת כשירצו לעשות מזה ספר יבקשו רשות מבעלת המעשה? סליחה על התגובה אבל מסופקני

וכן בהחלט יעשה לי טוב להירגע מהלחץ פה...
אז זהו, שיש לך כמה טעויות.
קודם כל זה לא מיועד לספר אלא לכתבות בעיתון, ומטבע הדברים כתבות אלו מעבירות מסרים לאלפי קוראים, ויש בהחלט מי שמעוניין שהסיפור של ההתמודדות שלו יעבור לקוראים, יחזק אותם, ואולי יעזור להם לראות את מה שהם השכילו לראות רק לאחר זמן במצב שאליו נקלעו.
יש גם מסרים לסביבה שעוטפת את אלו שעוברים את ההתמודדות ועוזרת להם להבין את המתמודדים; לחוות איתם את המצב ולהבין מה עומד מאחורי התנהגויות שלהם, וגם לדעת איך ראוי להתייחס, מתי להציע עזרה ומתי להרפות. כשהמסר נאמר בצורה עקיפה, קל לאנשים להכיל אותו בצורה הנכונה.
והתשלום? זוהי תחושת השליחות, והידיעה שהמסר שלך עבר לאנשים וסייע להם בכל מצב שהם.
אשרייך שאת מספקת להם במה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;692156:
לא היה לי ספק בעיניין עם כל זאת את קוראת כל שבוע את הסיפורים של הרב קובי לוי לא? היום זה כתבה מחר זה ספר, מה את אומרת כשירצו לעשות מזה ספר יבקשו רשות מבעלת המעשה? סליחה על התגובה אבל מסופקני

וכן בהחלט יעשה לי טוב להירגע מהלחץ פה...
הוא שהסברתי. אלו לא סיפורים. לא קובי לוי ולא א.מ אמיץ. אלו כתבות אוטנטיות שלא מתאימות לספר. ואגב, תדעי שכשעורכים ספר מפרקים שהתפרסמו בעיתון, תמיד מבקשים רשות מהאנשים שהתראיינו בשנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;692161:
הוא שהסברתי. אלו לא סיפורים. לא קובי לוי ולא א.מ אמיץ. אלו כתבות אוטנטיות שלא מתאימות לספר. ואגב, תדעי שכשעורכים ספר מפרקים שהתפרסמו בעיתון, תמיד מבקשים רשות מהאנשים שהתראיינו בשנית.
טוב לדעת :)

• הוסף לסימניות
לכל המעוניינות:
המייל שניתן לשלוח/ לברר/ לעדכן הוא:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה