נעשה שלא למטרות מסחר...

• הוסף לסימניות
סבתא חביבה ארגנה לנכדיה יום אפיה, ולא שכחה לדאוג לתפאורה...
נסחפתי בהתלהבותה, והשירבוט בטוש על בריסטול - כך היא בקשה, הפך לקובץ צבעוני שהודפס בגודל 100*70 ס"מ.

ומכיוון שכבר נעשה, תרגישו חופשי להוריד ולהדפיס, ולתת לקטנים המשועממים שעדיין לא סיימו את החופשה לצבוע להנאתם.
חוות דעתכם תתקבל בברכה - בהתחשב בעובדה שהצהובים נראים כאן,משום מה,מזעזעים.
ושבאמת לא התכוונתי לייצר משהו מקצועי במיוחד...

חודש טוב!

קבצים מצורפים

• משפ רוזן קטן שחור לבן.jpg
    1.7 MB · צפיות: 15
  • משפ רוזן קטן.jpg
    2.1 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
עבודה מעולה, איך את עובדת? איזה תוכנה איזה כלים?

• הוסף לסימניות
:eek:וואי וואי, אם זה נקרא לא מקצועי ו'סתם שירבוט' איך נראה המקצועי הרגיל???
מאלף מאלף!

• הוסף לסימניות
דמויות מתוקות מאד !
וכנכתב, אם זה לא מקצועי אז מה כן ?
תענוג לעיניים.

• הוסף לסימניות
מוצלח! הסגנון שלך מדהים!

• הוסף לסימניות
מותק של סגנון! זורם וקליל במיוחד!
(את במקרה זאת שמאיירת במרווה? את האיורים לכתבות וכו'?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסטו;1738030:
עבודה מעולה, איך את עובדת? איזה תוכנה איזה כלים?

בשל אופי העבודה - זריז וקליל, עבדתי במנגה למרות שאני עדיין לא כ"כ מנוסה בתוכנה הזו. עיקר ההשקעה הייתה בקו. הצביעה זריזה - דלי ונגיעות קלות של מברשות סטנדרטיות.

וכן, באמת בשביל משהו לא מקצועי זה יצא נחמד! -אחרת לא הייתי מעלה את זה לכאן:)

ול - "לו יצוייר" :
בינגו.
נכון,גם אני מציירת במרווה ביחד עם עוד ציירות אחרות.כמוך:):):) לאחרונה זה נעשה די בקביעות.

תודה לכם! ושוב - אפשר להשתמש ולהינות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זיכל;1738320:
בשל אופי העבודה - זריז וקליל, עבדתי במנגה למרות שאני עדיין לא כ"כ מנוסה בתוכנה הזו. עיקר ההשקעה הייתה בקו. הצביעה זריזה - דלי ונגיעות קלות של מברשות סטנדרטיות.

וכן, באמת בשביל משהו לא מקצועי זה יצא נחמד! -אחרת לא הייתי מעלה את זה לכאן:)

ול - "לו יצוייר" :
בינגו.
נכון,גם אני מציירת במרווה ביחד עם עוד ציירות אחרות.כמוך:):):) לאחרונה זה נעשה די בקביעות.

תודה לכם! ושוב - אפשר להשתמש ולהינות!

לענ"ד שתיכן במרווה, גם לו יצוייר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1738331:
לענ"ד שתיכן במרווה, גם לו יצוייר.

גם לדעתי, למרות שאנחנו לא יודעות האחת על רעותה...:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זיכל;1738340:
גם לדעתי, למרות שאנחנו לא יודעות האחת על רעותה...:p
כן, אני מציירת במרווה, זה בכלל לא סודי, רק שאת כל הציירות האחרות אני מכירה, ואותך עדיין לא, השם שלך לא חתום שם...
האיורים שלך מקסימים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;1738389:
כן, אני מציירת במרווה, זה בכלל לא סודי, רק שאת כל הציירות האחרות אני מכירה, ואותך עדיין לא, השם שלך לא חתום שם...
האיורים שלך מקסימים!

אז הנה, נעים להכיר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה