נפגעי גולובנציץ\ בנין שלם- קבלתם היום טלפון?

• הוסף לסימניות
קבלתי טלפון...
אבל אני לא מבינה מה זה קשור אלינו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1256898:
קבלתי טלפון...
אבל אני לא מבינה מה זה קשור אלינו?

כנ"ל
את המסקנה שלי אני לא רוצה לכתוב...

• הוסף לסימניות
גם אלינו טלפנו
ואין לנו שום קשר לא לבית שמש ולא לנפגעי גולובנ....

• הוסף לסימניות
השאלה היתה עבור הרוכשים הקיימים בגולובנציץ לא עבור אלה המתעניינים לגבי 'רמת חסידים', בשיחה נוספו פרטים חדשים שלא ידענו אודות התקדמות הבניה במתחם גולובנציץ, ופרטים אלה אם הם אכן אמיתיים הם חשובים ביותר. זו הסיבה שהעלתי את השאלה, האם משהו יודע אם מה שנאמר בשיחה לגבי התנהלות בנין שלם- זה נכון או לא. הנושא כאן הוא לא לשון הרע, אלא כספם הטהור של מאות משפחות שכל יום שעובר הנזק מחריף.

• הוסף לסימניות
לא התעניינתי, אין לי דירה, ואפילו לא חלום לדירה באיזור בית שמש....
ובכל זאת הטלפון הגיע.

• הוסף לסימניות
ברור שלשיחה יש שתי מטרות. א. להרתיע את הציבור כדי לא לרכוש שם. ב. להאיר את העיניים לרוכשי בנין שלם. המטרה שלי היתה להבין את הסעיף השני. כיוון שמי ששייך לסעיף הראשון כבר יודע מראש את הסיכונים הנדרשים.

• הוסף לסימניות
רק תזכרו שהמקום שהיה בו הכי הרבה עצמות ובעיות זה היה גוש שמונים, והיום בנויים עליו שני בתי מדרשות של.........
לכל בעיה יש פתרון, וב"ה יש פתרונים, וזה שדואג לפתרון מרוויח על זה כסף, ובצדק מגיע לו זה כמו כל גוף כשרות אחר שמשלמים להם כסף,
הבעיה שפעם זה היה בבלעדיות של מישהו, והיום יש לזה תחרות,

• הוסף לסימניות
טעיתי בהודעה באישי, כן קיבלנו - כעת נודע לי.
האפשרות שהכי נראית נכונה - היא שמנסים להשמיץ אותם. ועדיין זו רק ספקולציה.

• הוסף לסימניות
בנין שלם הכוונה לבניה שכבר החלה ברמב"ש ג' 1?????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י m2;1256969:
שימו לב שזה הודעה בסלולרי
מה שאומר שהם לא יודעים למי הם מתקשרים
פשוט לוקחים את כל המספרים הכשרים
ו...מתקשרים

פעם בכמה ימים מקבלים שיחת-הודעה כזו או אחרת...

הגיע הזמן לשים לזה סוף!
אפשר להשתגע מהשיחות פרסומת האלו! לפעמים בשעות לא הגיוניות ובניגוד לחוק כמובן. נמאס!!!

• הוסף לסימניות
הפעם זו לא פרסומת, גם אותי מעצבנות הודעות פרסומת, הסיבה של פתיחת האשכול היתה כי נאמר בשיחה באופן שלא משתמע לשתי פנים, 'חברה, תזהרו, תהיי זהירים, לא כל הנתונים שמציגים בפניכם הם נכונים', אם משהו מוכן להזהיר אותי בשיחת טלפון גם אם יש לו ממנה טובות הנאה כאלה ואחרות, אני בכל זאת שמחה ופתוחה לשמוע, אך דע עקא שהשיחה הזו לא כל כך שמחה אותי.

• הוסף לסימניות
מפריע לי הכותרת "נפגעי"
מי שמרגיש שהוא נפגע שלא יקנה שם דירה,
תפסיקו להחליט לאנשים נפגעי,
לכל אחד יש את המורה הוראה שלו,

בבקשה לשנות את הכותרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;1257000:
מפריע לי הכותרת "נפגעי"

בבקשה לשנות את הכותרת.

זה בדיוק הענין שגם אם את סומכת על הרבנים המקילים בזה בתכלס' זה לא יעזור לך, כי יש ארגונים שיעשו טרור ולא יתנו לבנות עד שיקבלו את תביעותיהם.

• הוסף לסימניות
מפריע לי הכותרת "נפגעי"

בבקשה לשנות את הכותרת.

כנראה שיש לכם בית ודירה משלכם,
אחרת אתם לא יכולים להבין מה זה להפגע.
אם היית משקיעה את כל הכסף שיש לך ושאין לך
אצל קבוצה שהבטיחה הבטחות וכשלה בלי סוף בהתנהלות ובאמינות
היית מבינה מה זה נקרה נפגעי,
ובלי טענה אישית חלילה,
לכן בקשנו להגיב רק ממי שקשור, כי מי שלא ספג את עגמת הנפש הזו חמש שנים
ומי שהכסף שלו שמור והוא גר בדירה בטוחה משלו, לא יכול להבין אחרים.

הכל משמים, אכן, אבל מותר לאדם להבין ולברר עד כמה רימו אותו או הציגו בפניו עובדות שגויות,
זה לא קשור לרבנים, רב שואלים לפני שעושים מעשה,
אחרי שאדם מפסיד את כספו, אין מקום לשאלת רב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;1257000:
מפריע לי הכותרת "נפגעי"

בבקשה לשנות את הכותרת.

אני אישית משלמת כבר 65 חודשים שכירות X3000 ש"ח = 195.000 ש"ח (חוץ מזה ששנתיים שלמתי 3200)
מספיק לך למה אני מה"נפגעי"?

• הוסף לסימניות
דברתי בקשר לטלפונים שעשו, והשמיצו שם את מי שלא הולך בדרכם, לגבי הקברים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה