עם ישראל חי!!!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יש שמועות כאלה... האם מישהו יודע אם זה באמת רציני??
ממש ככהלא שמעתי על כך, אבל אדרבה.
באיחור שעלה לנו בדם.
אינו דומהמתוך נסיון כנה להבין: זה מה שיעצור את התופעה?
יעשו את זה פשוט דרך קבוצות מייל... ואז מה?
מזעזעאין לי מושג מי התמימים שחושבים שזה יפתור את הבעיה
בחורים ובחורות יוכלו להמשיך להתכתב במיילים, אולי קצת פחות נוח, אבל שום דבר לא עומד בדרכו של היצר.
לאמתוך נסיון כנה להבין: זה מה שיעצור את התופעה?
יעשו את זה פשוט דרך קבוצות מייל... ואז מה?
הבעיה היא לא עצם זה שיש לה מיילאין לי מושג מי התמימים שחושבים שזה יפתור את הבעיה
בחורים ובחורות יוכלו להמשיך להתכתב במיילים, אולי קצת פחות נוח, אבל שום דבר לא עומד בדרכו של היצר.
ויותר מזה, יש הרבה אנשים שהצאט הוא כלי עבודה שלהם עסקי נטו (לא מפרסמים למינהם,זו דרך תקשורת מקובלת בין עמיתים לעבודה), מה הם יעשו?
למשל אצלי. אני משתמשת בצ'אט באופן קבוע עם בעלי עסקים קבועים שאני עובדת איתםיש הרבה אנשים שהצאט הוא כלי עבודה שלהם עסקי נטו
אני מאמינה באמת שהם יעשו אפרות באישור משהולמשל אצלי. אני משתמשת בצ'אט באופן קבוע עם בעלי עסקים קבועים שאני עובדת איתם
זה מאד הולך לתקוע לי . ובמידה וזה נחסם אשקול לעבור סינון.
בעצם זה אומר שאם בצאטים לא היה אפשרות לראות מי המשתתפים זה לא היה קורהלא
אבל חייבים לעשו על מנת למגר את התופעה הזאת
סיפרה לי חברהשהבת שלה קיבלה יום אחד צאט מבחור שמצא את המייל שלה בצאט מרחבי והציעה לה...
בשניה נופלים לזה
למה בחורה היא היתה אישה נשואה
וחוץ מזה שהיום לכל ילדת סמינר יש מייל אישי זה עובדה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים