עזרה נפיחות בפה לאחר ניתוח עקירת שיניים

• הוסף לסימניות
עברתי ניתוח לעקירת שיניים כלואות ושיני בינה ביום ראשון האחרון, וקבלתי מרשם לאנטיביוטיקה לשלושה ימים.
לאחר מכן התנפח לי הפרצוף לממדים לא כ''כ הגיוניים, ורצתי למרפאה לברר אם צריך אנטיביוטיקה לוריד, אולם לטענתם זה תקין.
רציתי לברר אם מישהו נתקל בכזה אירוע של התנפחות משמעותית מאד אחרי עקירת שיניים כלואות ושיני בינה.

• הוסף לסימניות
התנפח מאד, לא הייתי אומרת מימדים לא הגיוניים... אבל אנטיביוטיקה חזקה (לפעמים אפילו שתיים, במקרה של שן כלואה) עזרו לאחר מספר ימים.

• הוסף לסימניות
כן גם לי היתה נפיחות עד שהעינים היו חצי עצומות.
לקחתי אנטיביוטיקה והרבה דברים קרים (הביאו לי משהו מיוחד ששמים במקפיא והוא לא קופא והוא עטוף במין נייר כזה שנעים על הלחי..)
מחר אשתמש בזה שוב :( (השתלת עצם + שתל)

• הוסף לסימניות
עברתי ניתוח לעקירת שיניים כלואות ושיני בינה ביום ראשון האחרון, וקבלתי מרשם לאנטיביוטיקה לשלושה ימים.
לאחר מכן התנפח לי הפרצוף לממדים לא כ''כ הגיוניים, ורצתי למרפאה לברר אם צריך אנטיביוטיקה לוריד, אולם לטענתם זה תקין.
רציתי לברר אם מישהו נתקל בכזה אירוע של התנפחות משמעותית מאד אחרי עקירת שיניים כלואות ושיני בינה.
אני גם אמור לעבור משהו דומה
אצל מי עשיתם את הטיפול?
אשמח להמלצות
תודה!

• הוסף לסימניות
אני גם אמור לעבור משהו דומה
אצל מי עשיתם את הטיפול?
אשמח להמלצות
תודה!
בבית חולים איכילוב בת''א.
הטיפול עצמו היה מצוין, אבל לפנ''כ טרטרו לנו את המוח הלוך ושוב, כך שאני לא יודע כמה אני ממליץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה