שיניים נפיחות לא יורדת אחרי עקירת שן בינה-מה עושים?

• הוסף לסימניות
עקרתי אתמול שן בינה בעקירה כירוגית
והנפיחות נוראית!
מתי זה יעבור?
אני לא יכולה לצאת מהבית..
יש למישהו נסיון בעניין???

• הוסף לסימניות
לוקחים אנטיביוטיקה (מוקסיפן) ובדר"כ הנפיחות יורדת תוך יום

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת אלכוהול לא רפואי
לשים על צמר גפן
ולהניח על מקום הנפיחות
זה מאלחש את המקום ומרגיע

• הוסף לסימניות
מומלץ משכך כאבים על בסיס איבופרופן, שהוא משכך כאבים אנטי דלקתי שאינו סטרואיד, כגון איבופן, אדקס וכד', כדאי לקחת 800 מ"ג כל 8 שעות.

• הוסף לסימניות
לי גם קרה נפיחות כזאת לאחר עקירת שן בינה
והביאו לי אנטיביוטיקה יותר חזקה
כנראה המקום הזדהם

• הוסף לסימניות
שטף דם על הלחי אין לך?

אני גם עקרתי שן, התנפח לי הלחי ועוד תוספת של שטף דם,
הכתם ליווה אותי עוד כשבוע.

לא נעים.

• הוסף לסימניות
עקרו לי שן בינה והיוו לי גם כאבים מטורפים אבל כולם אמרו לי שעד שבוע זה בסדר, בסוף הלכתי לרופא והמקום הזדהם
כדאי ללכת לרופא שיבדוק את זה

• הוסף לסימניות
אין לי כאבים כ"כ ב"ה
אבל הנפיחות לא יורדת וכבר עברו יומיים!
הגיוני?

• הוסף לסימניות
היה לי גם מעל יומיים של נפיחות ושטפי דם. בד"כ זה ככה אחרי תפרים באזור..
אני שמתי מסיכה :)

• הוסף לסימניות
מי מלח, ומשחה בשם אורקורט - מסיימים את הסיפור!

• הוסף לסימניות
שימו קרח יבש על אזור הלחי מבחוץ
מרגיע מאוד את הכאב ומוריד את הנפיחות.
(מניסיון)

• הוסף לסימניות
ב"ה הנפיחות ממש ירדה
עכשיו יש בעיה אחרת,
יש ריח לא נעים מהפה מהמקום כנראה(כמו אחרי ניתוח) ואני לא ממש יכולה לצחצח שם את האזור בגלל הכאב,
מה לעשות?
זה ממש לא נעים!
אשמח לשמוע אם משהו נתקל בכזה דבר

• הוסף לסימניות
המלצה טובה,
תעשי שטיפות של מי מלח , מים פושרים.
עוזר מאוד למניעת דלקות וניטרול ריח רע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה