נפיחות לבנה מפחידה בידיים וברגליים של תינוקת בת 5 חודשים

• הוסף לסימניות
כמו עקיצות, לבן נפוח במרכז ומסביב אדמומית, רק בגדול ובצורות מאורכות, מופיע פתאום ונעלם אחרי בערך חצי שעה מבלי להשאיר זכר להראות לרופא, כל פעם צצים במקום אחר בידיים וברגליים, אין יתושים או כל חרק אחר בסביבה הסמוכה, הילדה רק יונקת ועד עתה לא גילתה תסמינים אלרגניים כשגם התופעה הנוכחית לא מלווה בתסמינים אלרגניים אחרים, לא נראה שהנפיחות מכאיבה לה במיוחד אך המראה מעורר חשש

מישהו מכיר ויודע?

• הוסף לסימניות
תבדקי אם יש לה גם בפה, על הלשון.
נשמע כמו מחלת הפה והטלפיים
נותנים סירופ זובירקס 5 ימים וזה נגמר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא;n4899096:
תבדקי אם יש לה גם בפה, על הלשון.
נשמע כמו מחלת הפה והטלפיים
נותנים סירופ זובירקס 5 ימים וזה נגמר

אם זה בא ונעלם זה לא הפה והטלפיים.
אם זה לא תופעה ח"פ - למה לא לפנות לרופא?

• הוסף לסימניות
לצלם ולהראות לרופא

• הוסף לסימניות
הפה והטלפיים אמור לכאוב מאוד

בכל מקרה לא רואים בפה משהו מדאיג

• הוסף לסימניות
לבני היה שבוע שעבר פה וטלפיים ללא כאבים!
וזה בא ונעלם!
לקחנו אותו לרופאת ילדים פרופסורית גדולה- מנהלת הפגייה ומחלקת ילדים בשניידר, ונתנה לו זובירקס, והכל נעלם.
ב"ה

• הוסף לסימניות
נראה אלרגיה

• הוסף לסימניות
עכשיו כשאני רואה את התמונה זה באמת לא נראה כמו פה וטלפיים
נראה תופעה קלאסית של אורטיקריה- סוג של תגובה אלרגית חריפה.
(בעברית-חרלת)

לדעתי- לכי לרופא.

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות עקיצה של חרק כל שהו או עכביש- לא יתוש
את יכולה לשים פנסטיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא;n4899121:
לבני היה שבוע שעבר פה וטלפיים ללא כאבים!
וזה בא ונעלם!
לקחנו אותו לרופאת ילדים פרופסורית גדולה- מנהלת הפגייה ומחלקת ילדים בשניידר, ונתנה לו זובירקס, והכל נעלם.
ב"ה

זוביריקס משחה של הרפס?
איפה מרחתם את זה?

• הוסף לסימניות
לפי התמונה נראה אלרגיה.(במיוחד שאת אומרת שזה בא ונעלם..)
הייתי ממליצה לך לפנות בשעה הקרובה לרופא ולקחת איתך את התמונה.
מה שקורה באלרגיות זה שמפחדים שאם יש נפיחות חיצונית יש גם נפיחות פנימית
וחלילה יכול לגרום לקוצר נשימה וכו'.
אני במקומך לא הייתי מחכה ופונה ישירות לרופא.

• הוסף לסימניות
אפשר לתת טיפות פניסטיל ולעקוב אם נעלם

היא טעמה משהו חדש היום?
חשוב לוודא זאת, כי אם מדובר באלרגיה למזון (ולא לחרק כלשהו) - חובה להימנע ממתן חוזר של אותו המזון
חשוב מאד לדעת שתגובות אלרגיות מחריפות מטעימה לטעימה ויכולות להגיע לסכנת חיים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרשי;n4899145:
זוביריקס משחה של הרפס?
איפה מרחתם את זה?

סירופ זובירקס, אותו חומר פעיל בסירופ

• הוסף לסימניות
לבדוק האם זה גם מתחת למקומות שמכוסים על ידי הבגדים או רק במקומות הגלויים כמו פנים ידיים ורגליים?
אם זה רק מקומות גלויים אז ייתכן זה בעל חי שלא שמת לב איליו בפרט אם הוא הולך גם לגן אחר
אם זה גם מתחת לבגדים אז אכן זה לכאורה לא קשור לבעלי חיים.
כשאמרת שאחרי חצי שעה זה נעלם, התכוונת על האודם או רק על הלבן שבתוך האדום? והאדום כן נשאר? כי עקיצת יתוש לדוגמא לוקח לזה יומיים שלוש לאודם להעלם.

• הוסף לסימניות
זה רק בידיים וברגליים, וקצת על הפנים, היא לא חוזרת עם זה מהמטפלת, זה צץ פתאום, אין את זה לשאר הילדים במטפלת כך שלא סביר שהיא השלומזלית היחידה שם, זה חולף לגמרי לגמרי כלא היה,

נראה לי שזה אורטיקריה כמו שכתבה 'אלפא' למעלה, קראתי על זה קצת חומר עכשיו וזה די נשמע תואם

• הוסף לסימניות
תבדקי אם בפנים יש לה נפיחות באיזור העיניים והפה..
שתדעי שכמו שכתבו מעלי, אלרגיה יכולה להגיע למצב של סכנת חיים (גם אם נראה לך שהכל בסדר..).!
אני לא רוצה להלחיץ אותך, אני פשוט רוצה לחסוך מאחרים את מה שאנחנו עברנו..ושאנשים יידעו שתגובה
אלרגית זה לא תמיד כזה פשוט כמו שזה נראה.
בכ"א, מקווה שהכל בסדר אבל כן הייתי בודקת ולא מזניחה.

• הוסף לסימניות
אם זה באמת אורטיקריה- כדאי לפנות לרופא.
מסתבר שייתן טיפות פניסטיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה