עצם הניתוח וההוצאות הנלוות אינו נחשב לנזק?רק אם יש נזק חלילה.
בטח שנחשב, ועל זה בדיוק הביטוח משלםעצם הניתוח וההוצאות הנלוות אינו נחשב לנזק?
כן. תפנו לעו"ד שמתעסק בתחום הזה.שבוע שעבר הבת שלי בת 5 נפלה ממתקן בגן משחקים, היא שברה את היד בצורה ממש מורכבת, עברה 2 ניתוחים וכעת מגובסת עם ברגים וכו'
אפשר לקבל פיצויים ממשהוא??
לצערנו היא רסקה את לוחית הגדילה בנפילה, מה שמצריך מעקב אורתופדי של כמה שנים, ויתכן חלילה צורך בניתוח נוסף בהמשך במקרה של סטיה בגדילהרק אם יש נזק חלילה.
אפשר לקבל פרטים של העו"ד??כן. תפנו לעו"ד שמתעסק בתחום הזה.
אנחנו הלכנו דרך עו"ד שלוקח עמלה ע"ב מה שמקבלים והוא הוציא אותנו עם סכום יפה. מספיק שהיה אישפוז בבי"ח לא מחייב שנשאר נזק לצמיתות.
זה מה שאני מחפשת בדיוקהמלצה - קחו עו"ד טוב שיעשה את העבודה בשבילכם תמורת אחוזים...
תאונות בגני משחקים: מתי ניתן לתבוע פיצויים?
צפיות: 5396, בכל שנה מתרחשות תאונות רבות בגינות ציבוריות, במגרשי משחקים ובגני שעשועים, אשר את חלקן ניתן היה למנוע באמצעות שמירה על תקינות המתקנים, גידור שטחים מסוכנים ועוד. באילו מקרים ניתן לתבוע את הרשות המקומית בגין נפילה ממגלשה, פגיעה מנדנדה או החלקה מקרוסלה?www.din.co.il
כאמור לעיל יש ביטוח תלמידים 24/7 אבל לא בשביל לבנות על זה.
אני לא יודעת מה היום, אבל אני לפני 8 שנים בערך נפלתי, ונשבר לי בסה"כ השן הקדמית לחצי...אשמח לשמוע על הצלחות מנסיון בתביעות במקרים דומים
זה לא ביטוח של העיריה אלא ביטוח תלמידים בו כל תלמיד מבוטח גם לא בזמן הלימודים.לי קרה עם בני הקטן,
אומנם ב"ה לא כזה שבר רציני, אבל בהחלט 2 שברים ברגל וגבס למשך חודש +++
בדקנו מול מס' עורכי דין, צריך לבדוק מס' דברים, העיריה מבטחת את עצמה ב100% כך שמאוד קשה להשיג פצוי על כזה דבר(דבר שקורה כמעט מידי יום לצערנו הרב...)
יש בגינה שלט שהמתקן לא מיועד לגיל בד"כ (4/6+) - האם גיל הילד עונה על כך
וכן צריך לבדוק האם היו מצלמות על הגינה (מהבנינים ליד) - בקיצור הוכחות....
ימי העדרות - כמה ימים מדובר, והאם יש נזק לתווך הרחוק
האם היה לקות במתקן, כמו שבר, ברזל בחוץ - אם כן לצלם(לפני שיסדרו את זה...)
אחרי תהליך ארוך של כמה שנים, ועורך דין טוב, יצא בעזרת ה' משהו.....
אשמח גם לקבל פרטי העו"ד שלקחתםכן. תפנו לעו"ד שמתעסק בתחום הזה.
אנחנו הלכנו דרך עו"ד שלוקח עמלה ע"ב מה שמקבלים והוא הוציא אותנו עם סכום יפה. מספיק שהיה אישפוז בבי"ח לא מחייב שנשאר נזק לצמיתות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים