נפילה ומכה בראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1394003:
בכל אופן זה נורא מעצבן שתמיד מזלזלים במה שאתה מרגיש אבל פה עוד מילא .. זה אני, אבל כשזה הילדה שלי זה הרבה יותר חשוב.

OR_Design בבקשה אל תזלזלי בבריאותך את רוצה אם בריאה לילדייך :)

• הוסף לסימניות
היא נפלה על הראש אחורה, וממש שמעו בווום רציני אני עד היום זוכרת איך,
ובאמת נרדמה אחרי זה.
אני באמת ישאל את הרופאה שלה מה דעתה, למרות שעבר זמן אני עדיין לא כל כך רגועה..
וברור לי שהייתי צריכה להקשיב לעצמי, המשפחה הזאת לא כאלה שהולכים לבית חולים בכלל כל דבר אצלהם נראה מוגזם.
הייתי פעם אחת בדרך אליהם ועברנו תאונה (נסיעה על 60 ופתאום בום האוטו נכנס ברכב מקדימה)
חטפתי מכה די חזקה (רק אני הייתי לא חגורה) והיה לי כאבים נוראיים בראש בגב ובגרון אבל הם חפרו לי שעה שהכל בסדר ומה אני עושה סיפור מכל דבר קטן ולא כדאי לי לעלות כי אני יתקע שעות עכשיו ועוד מעט שבת וזה ובאמת פשוט לא עליתי נשארתי לסבול מעצם הידיעה שאולי משהו כן לא בסדר..
ביום ראשון הכאבים היו יותר חזקים בקושי הצלחתי לדבר אז הלכתי לרופאה והיא שלחה לסיטי וכו'
בסוף זה היה רק קריש דם קטן בגרון כנראה משהו פנימי, ועבר אחרי שבועיים או משהו כזה.
בכל אופן זה נורא מעצבן שתמיד מזלזלים במה שאתה מרגיש אבל פה עוד מילא .. זה אני, אבל כשזה הילדה שלי זה הרבה יותר חשוב.
אני בטוחה שאם הייתי לקוחת אותה היו רואים איזה שבר או משהו זה היה נפילה לא רגילה, אבל ה' יעזור אני מקווה שלא יהיו באמת שום השלכות בעז"ה.

תעדכני אותנו, אנחנו דואגים!

• הוסף לסימניות
היא נפלה על הראש אחורה, וממש שמעו בווום רציני אני עד היום זוכרת איך,
ובאמת נרדמה אחרי זה.
אני באמת ישאל את הרופאה שלה מה דעתה, למרות שעבר זמן אני עדיין לא כל כך רגועה..
וברור לי שהייתי צריכה להקשיב לעצמי, המשפחה הזאת לא כאלה שהולכים לבית חולים בכלל כל דבר אצלהם נראה מוגזם.
הייתי פעם אחת בדרך אליהם ועברנו תאונה (נסיעה על 60 ופתאום בום האוטו נכנס ברכב מקדימה)
חטפתי מכה די חזקה (רק אני הייתי לא חגורה) והיה לי כאבים נוראיים בראש בגב ובגרון אבל הם חפרו לי שעה שהכל בסדר ומה אני עושה סיפור מכל דבר קטן ולא כדאי לי לעלות כי אני יתקע שעות עכשיו ועוד מעט שבת וזה ובאמת פשוט לא עליתי נשארתי לסבול מעצם הידיעה שאולי משהו כן לא בסדר..
ביום ראשון הכאבים היו יותר חזקים בקושי הצלחתי לדבר אז הלכתי לרופאה והיא שלחה לסיטי וכו'
בסוף זה היה רק קריש דם קטן בגרון כנראה משהו פנימי, ועבר אחרי שבועיים או משהו כזה.
אני בטוחה שאם הייתי לקוחת אותה היו רואים איזה שבר או משהו זה היה נפילה לא רגילה, אבל ה' יעזור אני מקווה שלא יהיו באמת שום השלכות בעז"ה.
הסיפור הזה רק מחזק את מה שכבר נכתב - אם יש בעיה היא מתעוררת בסמוך לנפילה, אבל אחרי כמה חודשים, ב"ה הכול מצויין וחבל על האנרגיות שאת מבזבזת על הדאגה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה