נפילות בשרת IIS ישן

• הוסף לסימניות
האם יש דרך לדעת בבקריאת קובץ LOG את אירועי הנפילות ולדעת למה נפל ? בגלל שגיאות קוד או לדוגמא שגיאות חומרה

• הוסף לסימניות
הפעם הוא האתר לא מפסיק לחשוב ולא מתועד בEVENT VIEWER

הפעם הבעיה היא שהאתר לא מפסיק לחשוב ולא מתועד בEVENT VIEWER

קבצים מצורפים

• explain.png
    KB 117 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אתה לא על השרת של האתר אלא על מחשב שמנסה לגשת, ודאי שלא תוכל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2309738:
אגב עכשיו הוא לא נתקע אבל זה קרה כמה פעמים ואני רוצה לפתור את זה ..
אתה צודק שאני מנסה ממחשב אחר להיכנס לאתר והוא נתקע אבל יש לי גישה גם לשרת וכשאני נכנס. לevent viewer אני לא מוצא שום תיעוד על זה . אני זוכר את הזמן שזה קרה .. יש דרך לבדוק את זה..זה יכול להיות cpu ...זכרון ...בעיית נטוורק אצלי (אבל לא נראה כי לאתרים אחרים אני הצלחתי להיכנס) ...או בשרת ... . איך אנשי הit יכולים לבדוק את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2309738:
אתה צודק שאני מנסה ממחשב אחר להיכנס לאתר והוא נתקע אבל יש לי גישה גם לשרת וכשאני נכנס. לevent viewer אני לא מוצא שום תיעוד על זה . אני זוכר את הזמן שזה קרה .. יש דרך לבדוק את זה..זה יכול להיות cpu ...זכרון ...בעיית נטוורק אצלי (אבל לא נראה כי לאתרים אחרים אני הצלחתי להיכנס) ...או בשרת ... . איך אנשי הit יכולים לבדוק את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mhhhdm;2310017:

שוב הבעיה חוזרת

• הוסף לסימניות
תשמע , ככל שמדובר בשרת יותר קשה לעזור מרחוק....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה