איזה פריימר צריך לשים?לא שמו פריימר כמחוייב לפני הטיוח / או גורם חיצוני רטיבות.
אם אנו מדברים על תקרות איך עושים טיח בתקרה של שתיים וחצי ס"מ בלי שהטיח יפול?להשפרצה זו קוראים טיח הרבצה וצריך לא רק לעשות את זה אלא גם לעשות את זה טוב.
אך בתקרה יצוקה בד"כ כלל מיישמים פריימר יש על הביטון ועליו טיח גבס.
ביציקה החדשה יש מדרגה של 2.5 ס"מ ובשביל שלא יראו זאת אני רוצה לעבות את הטיח ,אבל אני פוחד שטיח עבה יותר מחצי ס"מ יפול לכן מה אני יעשה?לא מבין???
או ששמים טיח גבס שיכול בכזה עובי או שמחברים לוחות גבס לתקרהביציקה החדשה יש מדרגה של 2.5 ס"מ ובשביל שלא יראו זאת אני רוצה לעבות את הטיח ,אבל אני פוחד שטיח עבה יותר מחצי ס"מ יפול לכן מה אני יעשה?
זהו פרופיל שמתחבר ישירות לקיר או התקרה ואליו מחברים את הגבס.מה זה אומגה
סליחה על הבורות![]()
אז מחברים לוח גבס מיד לתקרה, במידת הצורך שתי לוחות גבס ואם יש צורך מורחים עליהם שכבת טיח גבס. או שמיד ממלאים את המדרגה בשכבות של טייח גבסזהו פרופיל שמתחבר ישירות לקיר או התקרה ואליו מחברים את הגבס.
אבל ניתן להשתמש בזה רק כשיש מדרגה קטנה של כמה מילימטר. פה לא שייך להשתמש בזה בגלל המדרגה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים