כללי נפלאות הטיפוגרפיה >>כריכה בעיצוב חדשני לסדרה חדשה של הגר״י זילברשטיין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתמר נתן;1676225:
זה פונט שלי בשם ״עתיקות״

בעז״ה בקרוב הפונטים יצאו לשיווק, אנו עובדים על הענין.

מקווים שתצרף את הדוגמא הנ"ל לפונט כדי שיבינו אותו טוב יותר.

או כדי שיבינו אותך טוב יותר...

• הוסף לסימניות
שתי שאלות סקרניות:
1.בעריכה של ההודעה הראשונה כתבת שהוכרע לטובת המחובר. אז מה העדכון האחרון? פשוט חשוב לי לדעת אם אנחנו מגלמים את "דעת בעלי בתים היפך דעת תורה"...
2. הפונט של הלוגו שלך הוא שלך? הוא גם יצא לשיווק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;1677597:
שתי שאלות סקרניות:
1.בעריכה של ההודעה הראשונה כתבת שהוכרע לטובת המחובר. אז מה העדכון האחרון? פשוט חשוב לי לדעת אם אנחנו מגלמים את "דעת בעלי בתים היפך דעת תורה"...
2. הפונט של הלוגו שלך הוא שלך? הוא גם יצא לשיווק?

1. בעריכה כתבתי שהעורך של הספר הכריע לטובת המחובר, אולם בעדכון האחרון כתבתי שלהגר״י זיברשטיין הפריע מעט ענין המחובר, והוא זה שמחליט היות ושמו מתנוסס על הכריכה.
(לא כתבתי זאת בעריכה מפני שא״א לערוך פעם שניה).

הפונט של הלוגו הוא אכן שלי, אלא שאינו גמור ואיני יודע אם יש בו חידוש גדול. כשנגמור אותו נוציא גם אותו בעזרת השם יתברך.

• הוסף לסימניות
שאלה שלא מעניין הפרשה:

יש כאן פונט יחודי.

1. האם לא כדאי לשמר אותו לסגנונות מסויימים

2. האם כשמוכרים פונט זו לא ירייה עצמית ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה