הם יבואו להוציא אפילו שמדובר רק במטריה?לפנות למודק העירוני
אין לי מושג. לנסות תמיד אפשר.הם יבואו להוציא אפילו שמדובר רק במטריה?
דברתי איתם ואמרו שהם לא באים בשביל מטריות- הכי יקרות שיהיו....אין לי מושג. לנסות תמיד אפשר.
מה שכן, להסביר שזאת מטריה יקרה לא אחת בעשר שתיים בחמשעשרה.
כמדומני שחלקי המטריה עשויים אלומיניום ולא ברזל, האין זאת?אולי מגנט חזק יעזור?
למה סכנת חיים??? אם מישהו בחוץ עומד לידו, ויכול לעזור לו אם יקלע למצוקה, לא נראה לי שגיע למצב זה. מה שכן, לא נראה לי פשוט למצוא מתנדבים למבצע זה... עדיף לבקש במוקד העירוני שיודיעו לפני שמגיעים, ולחכות להם כשמוציאים את הפח (כבר כתבתי למעלה).להכנס לפח טמון זו יכולה להיות סכנת חיים.
ילד שנפל לפח טמון חיללו עליו שבת!
בשביל המטריה הכי יקרה שתהיה לא כדאי לבקש בקשות כאלו
כל החלל של הפח מלא בגזים רעילים.למה סכנת חיים??? אם מישהו בחוץ עומד לידו, ויכול לעזור לו אם יקלע למצוקה, לא נראה לי שגיע למצב זה. מה שכן, לא נראה לי פשוט למצוא מתנדבים למבצע זה... עדיף לבקש במוקד העירוני שיודיעו לפני שמגיעים, ולחכות להם כשמוציאים את הפח (כבר כתבתי למעלה).
על זה אמרו רבותינו "עד שמתים הנשמה יוצאת"... (מסירחון...)כל החלל של הפח מלא בגזים רעילים.
הקירות שומניים וחלקלקים ולא ניתן לצאת משם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים