נפלו לי שתי קרמיקות באמבטיה, זקוקה לרעיונות לחיפוי.

• הוסף לסימניות
נפלו לי שתי קרמיקות סמוכות באמבטיה, למשהי יש רעיון איך מכסים את החור בצורה יפה?

• הוסף לסימניות
IMG_6170.JPG

• הוסף לסימניות
תודה מראש לכל המסייעות!

• הוסף לסימניות
הדירה שלי נכנסתי אליה לפני שנה, זו דירה ישנה שעדיין לא שיפצנו, כי היינו חייבים לעבור כמעט מהיום למחר, האמבטיה ישנה, הקרמיקות נשברו כשהעוזרת העבירה עליהן סמרטוט, ואין לי אחרות. עד השיפוץ, מה עושים???

• הוסף לסימניות
לא מאמינה שאני אמצא כאלו, זו אמבטיה מהקבלן מעל 20 שנה אחורה.

• הוסף לסימניות
אפשר להשלים בקרמיקות דומות,
ולהדביק עליהן (וקצת מעבר להן) מדבקות עיטור, לדוגמא כמו שמוכרת @pinati
אפשר גם ליצור פס אורך כמו דקורציה

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי מישהו שהטביע חלוקי נחל או צדפים בתוך חומר איטום כלשהו- לא יודעת לומר.
אולי משהו בכיוון הזה יוכל להתאים לך

• הוסף לסימניות
@ר גן עדן
אצל "חיים מוחה" בירושלים יש סוגים שונים של קרמיקות. ישנות יותר מאלה.
הוא מוכר אותן ביחידות בודדות. 5-15 ליחידה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@תודה רבה! @בית היין
תודה , עזרתן לי מאוד. אני אנסה לבדוק שם.
זה כל כך מפריע לי, שאני חייבת לתקן את זה כמה שיותר מהר.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצות
נראה קרמיקה בגודל סטנדרט ובצבע הכי סטנדרט
תמדדי ותצאי לחנות. כל חנות שמחזיקה מלאי תתאים. יש בכל האיזורים הערביים
אני הייתי מדביקה עם סופר 7 אבל אולי בחנות תהיה לו עיצה אחרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה