נפלתי באוטובוס

• הוסף לסימניות
מי יוכל לעזור לי בעיצה או כיוון או כל דבר
ביום פורים עליתי לאותובוס בין עירוני עם כל החבורה שלי והתינוק בידים עדין לא נשמנו והנהג זינק מהתחנה שהקטנים לא יושבים ואני גם לא יושבת אני החלקתי עם התינוק במדרגות האחוריות קיבלתי מכה חזקה מאוד ברגל ב"ה התינוק חוץ מלהבהל היה בסדר אבל אני סובלת מאוד מהרגל עד היום בחברה מתיחסים באדישות גמורה
משהו יודעה מה החוק ? כמה זמן הנהג צריך לחקות בתחנה ? איך אני יכולה לתבוע את החברה?
תודה לכול עזרה

• הוסף לסימניות
דבר ראשון תחפשי עדים לנפילה. אם היו בין הנוסעים אנשים שאת מכירה - צרי איתם קשר.
דבר נוסף - הוכחת נזק - אישור מרופא, תמונות של המקום הפגוע וכו'.
אם את רוצה אשלח לך באישי מספר של מישהי שנפלה באוטובוס וקיבלה פיצויים אחרי תביעה.

• הוסף לסימניות
אני נפלתי כשירדתי מאוטובוס, ונקעתי את הרגל, באמצעות עו"ד תבעתי את אגד וקיבלתי פיצויים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1228935:
דבר ראשון תחפשי עדים לנפילה. אם היו בין הנוסעים אנשים שאת מכירה - צרי איתם קשר.
דבר נוסף - הוכחת נזק - אישור מרופא, תמונות של המקום הפגוע וכו'.
אם את רוצה אשלח לך באישי מספר של מישהי שנפלה באוטובוס וקיבלה פיצויים אחרי תביעה.
יש עדים
ואשמח לקבל את המספר - תודה

• הוסף לסימניות
ואל תזלזלי בכאב.
הייתי מאושפזת עם ילד והיה איתנו בחדר ילד ש"סתם" נפל באוטובוס באמצע נסיעה
ואחכ התחילו לו כאבים ולא חשבו שזה משהו רציני..
בסוף היתה לו דלקת מאד חריפה ביד.

אז כדי לבדוק.
ותרגישי טוב! ובהצלחה בהמשך

• הוסף לסימניות
יש עוד בבני ברק במגדלי בסר בשם: ... מאור הוא מפרסם בקו עיתונות כל כמה זמן כתבה על תביעה שעשה לחברות מסויימות והוציא סכומי עתק פיצויים וכו' נראה לי שמומלץ לפנות אליו הבנתי שהוא מומחה בנושאים כגון זה.
בהצלחה ורפו"ש

• הוסף לסימניות
אני ג''כ נפלתי באוטובוס.
תבעתי (באותו שבוע) וקיבלתי פיצויים (לאחר 3 שנים)
כמה שיותר ביקורי רופא והתלוננות על כאבים - יותר מוסיף אצל עורכי הדין.
לכי לטרם, לאורטופד, לרופא משפחה ולכל אחד שיכול לכתוב שביקרת אצלו והתלוננת על כאבים.

• הוסף לסימניות
ומאד חשוב,
העדים

התשובה הכי קלה של חברת הנסיעות: הנהג מכחיש את הארוע! או: טוען אחרת...!

אז לשמור את הפרטים שלהם ואפילו לבקש מהם לכתוב כבר עכשיו מזכרונם את המקרה, כדי שבעוד טווח זמן כשתזדקקי להוכחות תוכלי להשתמש בעדותם והם יזכרו את הארוע.

• הוסף לסימניות
היי נפלתי באוטובוס של אגד איך אני תובעת?

עתי את הרגל, באמצעות עו"ד תבעתי את אגד וקיבלתי פיצויים[/QUOTE]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה