רופא נפלתי בין הכסאות ואני לא יודעת מה לעשות עם זה

• הוסף לסימניות
תבררי כמה יעלה לך לשם במידה ולא יהיה התחייבות
לי היה תור לרופאת ראות ילדים ולא היה לי התחייבות ואמרו לי שזה עולה 100 ש"ח לשלם לבד...
בסוף קיבלתי התחייבות
נראה לי גם אבל היתה לך הפניה? כי אני חושבת שזה שונה אם יש הפניה או אין

• הוסף לסימניות
באיזו קופה את?

לי מאד עזר מנהל קשרי לקוחות.

• הוסף לסימניות
תקבעי תור טלפוני לכל רופא בארץ שמקבל בתארך הכי קרוב. תור טלפוני זה לא משנה איפה הרופא יושב ובשביל התחייבות את לא צריכה יותר מתור טלפוני.
האמת נכון, אני אנסה את זה.

• הוסף לסימניות
המטרה של התור אצל אאג הוא לבדוק שאין מרכיבים מבניים, פיזיולגיים שגורמים לקושי עבורו את רוצה מענה אצל קלינאית תקשורת.
לא מדובר רק בצורך פורמלי.
אצלי זה פורמלי בלבד, אין לי צורך להבדק. כמו שכתבה כאן מישהי אפשר לעשות תור טלפוני

• הוסף לסימניות
תכתבי איזו קופ"ח ובאיזו עיר, אנשים כבר יידעו כאן למי להפנות אותך לקבלת עזרה

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו פה, אפשר לשלם על התור ולקבל אח"כ החזר. אני עשיתי את זה עם בדיקת שמיעה לילד. זה היה חלק מאד (בהדסה עין כרם).

• הוסף לסימניות
אם לא הסדרת אם הטלפונים שהעלו כאן, אחפש עוד אחת.

• הוסף לסימניות
אם לא הסדרת אם הטלפונים שהעלו כאן, אחפש עוד אחת.
ניסיתי לפנות למוקד שירות לקוחות דרך האתר אבל יש שם תקלה, אני אנסה עוד כמה דקות ואנסה גם את הטלפונים ששמו כאן.
תודה על כל תגובה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה