דרוש מידע נפלתי ברחוב לתוך בור ביוב

• הוסף לסימניות
בשישי האחרון צעדתי ברחוב עם עגלת תינוק ומעדתי לתוך בור ביוב שהיה חצי פתוח (מצורף תמונה)
נפלתי בפנים חצי גוף והעגלה עפה לי מהידיים וכמעט נכנסה לכביש (בנס נבלמה בגדר שהיה ליד המעבר חציה)
ב"ה יצאתי בלי שברים ובלי כלום
רק עם שפשופים רצינים וכמה כתמי דם, פצעים ונפיחויות ברגל ימין
הייתי במוקד רפואה דחופה וחבשו לי את הרגל.
יש לי תיעוד מוסרט מהמקרה וכן סיכום ביקור אצל רופא

האם לדעתכם שווה להגיש תביעה לעיריה בכזה מקרה כשלא מדובר בשבר ח"ו או פגיעה משמעותית
אם כן בכמה לדעתכם אפשר לקבל על דבר כזה?

קבצים מצורפים

• 1000087335.jpg
    1000087335.jpg
    4.2 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מנסיון אצל קרובת משפחה שנפילה כזו הסתיימה ב 2 שברים ברגליים והשבתה של חודשים
אחרי שנתיים של דיונים ומריחות קבלה סכום נחמד ( באזור ה 12 ) ממש לא כמו שחשבו בהתחלה
לדעתי אם לא קרה נזק רציני ב"ה אין הרבה סיכוי לקבל משהו

• הוסף לסימניות
מענין
כי משיחה עם עורך דין הבנתי שאם היה שבר או משהו
וב"ה שלא היה
הייתי יכולה לקבל עשרות אלפי שקלים ולא רק 12 כמו שכתבתם

• הוסף לסימניות
יש סיכוי שאתה משיג לי את המספר של העו"ד?
מחפשת מישהו טוב..

אשמח למידע
או שיש פה מישהו אחר שיכול לתת לי מספר של עו"ד טוב מנסיון

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש סיכוי טוב לקבל סכום נחמד גם אם אין נזק רציני.
אבל לא זוכרת כמה קיבלתי ,כי זה היה לפני הרבה שנים.

• הוסף לסימניות
יש לי ניסיון עם סיפור כזה בדיוק, נפילה לבור ביוב פתוח, רק עם חבלה רצינית יותר, והתביעה הוציאה סכום לא קטן.
אבל שוב, היה שם נזק רציני...

• הוסף לסימניות
הלכתי ברחוב ותקעתי בגדר שבורה, נהיה קרע מכוער בחצאית חדשה. רק לסבר את האוזן, שהלכתי עם עגלה והגדר ממש בלטה למדרכה. צילמתי מיד. יש סיכוי לקבל משהו או שעדיף לוותר מראש ?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
אני אשמח לקבל מספרים של עו"ד טובים מנסיון
שהצלחתם להוציא הרבה כסף.
אפשר לכתוב לי בהודעה אישית

• הוסף לסימניות
בשישי האחרון צעדתי ברחוב עם עגלת תינוק ומעדתי לתוך בור ביוב שהיה חצי פתוח (מצורף תמונה)
נפלתי בפנים חצי גוף והעגלה עפה לי מהידיים וכמעט נכנסה לכביש (בנס נבלמה בגדר שהיה ליד המעבר חציה)
ב"ה יצאתי בלי שברים ובלי כלום
רק עם שפשופים רצינים וכמה כתמי דם, פצעים ונפיחויות ברגל ימין
הייתי במוקד רפואה דחופה וחבשו לי את הרגל.
יש לי תיעוד מוסרט מהמקרה וכן סיכום ביקור אצל רופא

האם לדעתכם שווה להגיש תביעה לעיריה בכזה מקרה כשלא מדובר בשבר ח"ו או פגיעה משמעותית
אם כן בכמה לדעתכם אפשר לקבל על דבר כזה?
היי יש לי עוד מעולה לנזיקין
תכתבי לי בפרטי ואשלח לך פרטים

• הוסף לסימניות
מה עם התינוק אבל? הוא בסדר?

• הוסף לסימניות
בן משפחה מקרבה ראשונה החליק בגשם, נפל ושבר את הרגל.
בליווי עו"ד טוב לאחר קרוב לשנתיים של משפטים וכו' קיבל קרוב ל-200k.
יש לציין שזה היה במקום עם ביטוח לא סתם ברחוב.

בקיצור, לדעתי כן כדאי לך לנסות, לקחת עו"ד טוב ולקחת בחשבון שאולי תרוויחי ואולי לא.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חשוב מאוד לבדוק עם עו"ד שמתמחה בתביעות נזקי גוף
זה מאוד נחמד שאנשים כותבים כאן בפורום אם יש סיכוי או לא
אבל כל הבדל קטן בפרטים יכול לשנות לגמרי את התמונה
ולכן לנסות להקיש ממקרה למקרה בלי להכיר את כל הפרטים ובלי להתמחות בתחום זה לא רלוונטי.

התשלום שעו"ד לוקחים הוא בד"כ 20% ממה שתקבלו
למיטב ידיעתי אצל רובם אין עלות פתיחת תיק, אלא רק מההכנסות שיהיו בסוף.

ממליץ לברר על העו"ד לפני שסוגרים איתו האם אנשים אכן היו מרוצים מהשירות שלו והאם אכן הצליח להוציא להם כסף.

• הוסף לסימניות
בלי קשר לתביעת הניזיקין
אם זה גרם לכם להעדר מהעבודה למספר ימים ואין לכם ימי מחלה מספקים מומלץ לבדוק זכאות לדמי תאונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה