נפל המחשב, דחוף הבו עצה.

• הוסף לסימניות
לפני חודש נפל לי המחשב, הבאתי לטכנאי ועד היום הוא לא החזיר לי אותו. הוא טוען שצריך לשחזר את הקשיח וזה לוקח המון שעות, אז כשהוא יתפנה...(חודשיים קודם לכן הוא החליף לי קשיח, והוא מודה שהנפילה של המחשב היתה בגלל שהקשיח היה יותר מדי מתקדם לשאר הרכיבים של המחשב)
אני שואלת כאן את המומחים ,
  1. האם שחזור דיסק אמור לקחת כ"כ הרבה שעות?
  2. ואם כן האם צריך לשבת לידו כל הזמן וא"א לעשות את זה בלילה ושיעבוד עד הבוקר?
  3. יכול להיות שה תירוץ וכיסוי לכך שאין אפשרות לשחזר אותו?
  4. כמה אמור לעלות לי השחזור?
  5. האם יש מישהו כזה פגזי בבית שמש שיעשה לי את זה ומה סביבות המחיר?
אודה לתשובה מהירה, ולעזרתכם .

• הוסף לסימניות
לא ממש הבנו מה זה נפל
נפל לרצפה?
נפלה המערכת?
אם נפל לרצפה יכול להיות שאי אפשר לשחזר (תמיד אפשר השאלה כמה המון כסף זה יקח)
אם נפל הכוונה קרס אז נראה שאפשר לשחזר בלי בעיה
כשכל מה שאני אומר שלחזר זה רק אם לא כתבת שום דבר לארדיסק (קרי השתמשת בו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;409961:
לא ממש הבנו מה זה נפל
נפל לרצפה?
נפלה המערכת?
אם נפל לרצפה יכול להיות שאי אפשר לשחזר (תמיד אפשר השאלה כמה המון כסף זה יקח)
אם נפל הכוונה קרס אז נראה שאפשר לשחזר בלי בעיה
כשכל מה שאני אומר שלחזר זה רק אם לא כתבת שום דבר לארדיסק (קרי השתמשת בו)
מצטערת, לא ידעתי שיש מצב שמחשב נופל לרצפה. מה, ברור שקרס. פתאום באמצע העבודה, הוא כבה, וזהו. ניתן להפעיל אותו שוב, אבל מעלה כל מיני שורות ומבקש להכניס קוד וכל לחיצה על אנטר מעלה שוב את כל הכיתובים האלו ואין לזה סוף.וכמובן שלא מגיע למסך הפתיחה של WINDOWS.

מה פרוש אם כתבתי לארדיסק משהו?

• הוסף לסימניות
הארדיסק לא קרסכי הוא מתקדם מידי לחומרה שסביבו, ואם הטכנאי "הודה" בזה אז הוא לא בדיןק טכנאי.

לגבי המחשב שלך פשוט תביאי אותו לטכנאי מקצועי וזהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;409973:
הארדיסק לא קרסכי הוא מתקדם מידי לחומרה שסביבו, ואם הטכנאי "הודה" בזה אז הוא לא בדיןק טכנאי.

לגבי המחשב שלך פשוט תביאי אותו לטכנאי מקצועי וזהו.

אז למה הוא קרס? מה יכול להיות?
וזה בדיוק הענין, שעל הטכנאי הזה שמעתי ניסים ונפלאות והוא מחזיק כמה רשתות גדולות ומוכרות ביותר בארץ, והוא בהחלט יודע לעבוד. אבל לא יודעת למה פה התפקשש.
תכל'ס, אם תוכל להמליץ לי על מישו שיעשה עבודה טובה ומהירה ומחיר לא בשמים, אשמח מאד. ותודה שהגבת.

• הוסף לסימניות
לא נראה שצריך בכלל לשחזר (לא מדובר על חומר שאבד).
צריך בס"ה לסדר את המערכת שתעלה בצורה יציבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;409980:
לא נראה שצריך בכלל לשחזר (לא מדובר על חומר שאבד).
צריך בס"ה לסדר את המערכת שתעלה בצורה יציבה.

אז מה הרעיון שהוא טוען שצריך לשחזר? ואיך אני יכולה לבדוק את זה?

• הוסף לסימניות
לקחת ממנו את המחשב
ולתת לטכנאי אחר מהסוג הטוב כמו שנאמר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;409993:
לקחת ממנו את המחשב
ולתת לטכנאי אחר מהסוג הטוב כמו שנאמר

שמות.. שמות.. בבית שמש או הסביבה, בדיעבד גם ב"ב.
וגם מספרי טלפונים.
תודה.

• הוסף לסימניות
0524784965
לא נראה לי שהוא בבית שמש אבל כדאי מאוד לנסות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
054-2288933 שמעון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה