עזרה נפל לי המחשב נייד והלך לי הדיסק קשיח

• הוסף לסימניות
וכמובן שלא עשיתי גיבוי קודם!!!
ויש לי שם המון חומר.
שלחתי את המחשב למעבדה לשיחזור מידע ואמרו לי שהמחיר יכול להגיע ל-3800 ש"ח
בכל מקרה לא מדובר על מאות שקלים.
אודה למי שיש מה להציע בנידון.

• הוסף לסימניות
השאלה מה הכוונה שהלך הדיסק קשיח? כי אם נפגע הכרטיס הירוק שדרכו עובר החומר מהדיסק קשיח למחשב אז בהחלט יש מצב לתקן זאת אם מוצאים באתר אייבי את אותו כרטיס בדיוק אפשר לשלוח להם את זה בדואר והם מחליפים את אותו חלק שנשרף או נפגע, לי היה כזה סיפור וב"ה תיקנו לי והדיסק קשיח חזר לפעול כבעבר, עלות החלק כולל התיקון עלה לי 150 ש"ח בערך

• הוסף לסימניות
לא שאלתי אותם מה נפגע בדיוק
רק הם אמרו לי שזה התקלקל

• הוסף לסימניות
אפשר לפתוח את המכסה ממתכת ואז לבחון אם נפגע או נשרף חלק שמורכב על הכרטיס הירוק

• הוסף לסימניות
יכול להיות אבל גם אם נפגע אז על פניו אפשר לזהות זאת על הכרטיס, אולי תתייעצו עם טכנאי מחשבים ישר והגון שיבחון את הכרטיס ויראה אם הכל כשורה או לא

• הוסף לסימניות
התקשרתי שוב למעבדה ששלחתי להם לבדיקה והם הסבירו שיש ראש אחד חלש וזה גרם ל''קושחה''
אני ממש לא מבין מה פירוש הדברים
אשמח אם יסבירו לי אם לזה יש פתרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה