מידע שימושי נפרדים מהמסכות במרחב הציבורי - לאלו שעטו מסכות מפחד הקנס.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
זה לא עניין של כסף או פחד משוטרים.
ההודעה שלי הייתה מיועדת רק לאלו שמפחדים מהמפגש עם השוטר.
יש רבים (כמוני הקטנה..) שסובלים סבל מר!! מהמסיכות 24/07 כבר שנה תמימה!
ועדיין ממשיכים לעטות אותן בדביקות מפחד שמא ח''ו ידביקו משהו בסיכון ואח''כ יישאו מצפון מייסר עד מאה ועשרים..
יפה מאוד מצידכם.

• הוסף לסימניות
באחת הקהילות בדרום שמעתי שבהוראת הרבנים מי שאינו מחלים או מחוסן הישיבה בבית הכנסת היא עם מסכה בלבד
ומי שמחוסן/מחלים לא נדרש לזה
ידוע לי על מספר בתי כנסת שהסירות את כל המחיצות של הקפסולות שהיו שם עד עתה
כמובן - אני לא לוקח אחריות על הקנסות

• הוסף לסימניות
זה לא עניין של כסף או פחד משוטרים.
יש רבים (כמוני הקטנה..) שסובלים סבל מר!! מהמסיכות 24/07 כבר שנה תמימה!
ועדיין ממשיכים לעטות אותן בדביקות מפחד שמא ח''ו ידביקו משהו בסיכון ואח''כ יישאו מצפון מייסר עד מאה ועשרים..
עד מתי תעטו מסיכה, האם גם לאחר שמ. הבריאות ומשטרת ישראל יפטרו אתכם ממסיכה תמשיכו???
אם כן מה יגרום לכם להסיר אותה?
הלא הפחד מהידבקות / הדבקה יישאר גם לאחר ההוראה של המדינה. או שמא בעוד שנים רבות כאשר נראה את היעלמות הקורונה ברחבי העולם??
באמת מסתקרן.
נ.ב. ישנו קונצנזוס של ככל מומחי הבריאות שסיכוי ההדבקה במרחבהפתוח הם אפסיים עד כלל לא קיימים, האכיפה כאן בארץ של מסיכות ברחוב היא חריגה מאד ביחס לעולם.
זו הייתה התעללות אמיתית בכיסם של האזרחים שומרי החוק.

• הוסף לסימניות
לפי רוב המחקרים, מי שיש לו נוגדנים גבוהים מאוד (בדר"כ לאחר חיסון, ולא לאחר החלמה) לא נדבק וגם לא מדביק!
אני אישית מכיר שתי אנשים שביצעו בדיקת נוגדנים שבועיים לאחר חיסון שני ויצא להם תוצאה מטורפת של
14000 נוגדנים! כן כן! ארבע עשרה אלף!!!!!!
ככה שרוב המחוסנים-מחוסנים....

• הוסף לסימניות
ככה באמת היינו עד שנידבקנו בקורונה- וגם חודש אחרי כי חששנו שגם אם לפי החוק זה לא מדבק אולי קצת כן...
אבל כעת אנחנו מרגישים יותר משוחררים

אבל האמת היא שהקורונה היגיעה אלינו בלי תסמינים כלל מה שאומר שעד שגילינו זאת אולי הדבקנו כמה אנשים על הדרך עד שגילינו. ואולי בכלל התגלינו חיוביים רק אחרי שהקורונה כבר לא מדבקת- שלושה שבועות אחרי...- איך אפשר לדעת.
וכל אחד לא יודע אם יש לו קורונה או לא כשהוא ללא תסמינים-ואז המסיכה לא תמיד עוזרת.- כבר שמענו סיפורים....
לו לא היתה לנו סיבה לבדוק לא היינו מעלים בדעתינו שיש לנו קורונה.

והמסיכה עצמה לא שומרת- אלא ה' שומר- את זה צריך לזכור כל הזמן. לא המשטרה ולא המממשלה מיגרו את הקורונה.

• הוסף לסימניות
ועוד משהו- כבר אולי בדיחה
ביום שני הכותל היה מלא עד אפס מקום. ולא מבעלי תו ירוק בלבד. אלא לעוטי מסיכה בלבד.
מישהי שמעה את זה אמרה- מחר כנראה מגיעה מוטציה חדשה והם יכניסו את כוווולם לבידוד המוני. ויגידו שהמסיכה לא עוזרת כדי לא להידבק...

הלוואי שתתבדה

• הוסף לסימניות
הוא היה אשכול כל-כך יפה - - -

חבר'ה כולנו עם אחד (אחרי הכל...)!
כמה חבל שההסתה החיצונית חלחלה לאחרונה גם למחננו!

• הוסף לסימניות
חבל שרוצחים במחנה מעיזים לפתוח את פיהם
כל מילה!
אני מדמינת לעצמי אשכל שכותרתו: "מתחילים היום למכור לחמניות במרחב הציבורי... לאלה שפחדו מחוק החמץ.."
ואני לא טוענת שזה אותו הדבר. אבל רוח הדברים.

• הוסף לסימניות
בגלל שיש כמה אנשים שחלו בתסמונת הקורונה זה לא אומר שכולנו צריכים ללכת עם מסכות...
משפט חסר אחריות
וילדותי !
קדושת החיים היא הדבר החשוב ביותר שקיים ביהדות והוא דבר שלא נתון לפרשנות של כמה ילדים משועממים
ואפילו אם יש מיעוט שזה יכול להרוג מישהו צריך להיזהר ככל יכולתנו
איבדנו מספיק אנשים במגפה הזאת ומי יודע כמה בגלל דיבורים כאלו

• הוסף לסימניות
כל מילה!
אני מדמינת לעצמי אשכל שכותרתו: "מתחילים היום למכור לחמניות במרחב הציבורי... לאלה שפחדו מחוק החמץ.."
ואני לא טוענת שזה אותו הדבר. אבל רוח הדברים.
מצטרף
אבל תראו, לדעתי ההבדל בין 'רוצחים' לבין אנשים שנדבקו כבר, או לבין אדם שהולך לתומו להליכה ב11 בלילה ואין שום סיבה בעולם שידביק - עצום.
לא כל מי שמרגיש נשימת רווחה לביטול הדוחות נחשב כרוצח. אבל אין ספק שהרוצחים - רוצחים...

• הוסף לסימניות
ברור
אני מקווה שכוונתי הייתה ברורה
התכוונתי למשפטים שמנסים לגמד את הפחד מהקורונה כדי לברוח מאחריות ולחיות חיים קלים

• הוסף לסימניות
ההודעה שלי הייתה מיועדת רק לאלו שמפחדים מהמפגש עם השוטר.
גם ההודעה שלי הייתה מכוונת כלפי הדעה הרווחת אצל רבים, רציתי פשוט לתת כיוון נוסף לחשיבה קצת מחוץ לריבוע..
עד מתי תעטו מסיכה, האם גם לאחר שמ. הבריאות ומשטרת ישראל יפטרו אתכם ממסיכה תמשיכו???
הלא הפחד מהידבקות / הדבקה יישאר גם לאחר ההוראה של המדינה. או שמא בעוד שנים רבות כאשר נראה את היעלמות הקורונה ברחבי העולם??
באמת מסתקרן.
נ.ב. ישנו קונצנזוס של ככל מומחי הבריאות שסיכוי ההדבקה במרחבהפתוח הם אפסיים עד כלל לא קיימים, האכיפה כאן בארץ של מסיכות ברחוב היא חריגה מאד ביחס לעולם.
האמת שאין לי מושג.
ושוב זה לא תלוי בשר כלשהו או בשוטר.
ברגע שבאמת ב''ה התחלואה ירדה באופן דרסטי אכן אפשרנו לעצמינו קצת פחות..
ככה באמת היינו עד שנידבקנו בקורונה- וגם חודש אחרי כי חששנו שגם אם לפי החוק זה לא מדבק אולי קצת כן...
אבל כעת אנחנו מרגישים יותר משוחררים

אבל האמת היא שהקורונה היגיעה אלינו בלי תסמינים כלל מה שאומר שעד שגילינו זאת אולי הדבקנו כמה אנשים על הדרך עד שגילינו. ואולי בכלל התגלינו חיוביים רק אחרי שהקורונה כבר לא מדבקת- שלושה שבועות אחרי...- איך אפשר לדעת.
וכל אחד לא יודע אם יש לו קורונה או לא כשהוא ללא תסמינים-ואז המסיכה לא תמיד עוזרת.- כבר שמענו סיפורים....
לו לא היתה לנו סיבה לבדוק לא היינו מעלים בדעתינו שיש לנו קורונה.

והמסיכה עצמה לא שומרת- אלא ה' שומר- את זה צריך לזכור כל הזמן. לא המשטרה ולא המממשלה מיגרו את הקורונה.
ברור שרק ה' שומר ולא שום דבר אחר גם לא החיסון המהולל.
זו רק השתדלות פיצפונת כדי שח''ו לא תבוא תקלה תחת ידינו.

ואגב-
גם אנחנו עברנו קורונה והיינו בבידוד חמישה שבועות.
כמה שהיה קשה הבידוד היה בו מעט אור בכך שנפטרנו באותה תקופה מהמסיכות.

אני ברמה אישית לא נדבקתי למרות שנחשפתי המון פעמים במרחב הציבורי ובבית.
והאמת שלפני חודש אחרי תגובה אלרגית חריפה מאד שגררה אחריה סבל רב וטיפול רפואי קבלתי ב''ה פטור אישי מהמסיכה,
ומאז אני משתמשת בה רק כשיש סיבה רצינית לכך או שמישהו מהסביבה ביקש.

קצת חששתי לומר זאת, אין לי מושג איך יגיבו כאן אנשי הפרובוקציה, אבל בכ''א אם זה יגרום למישהו לפתוח קצת את הראש ולחשוב בעוד כיוון היה זה שווה.
אין לי עניין לגרום לבן אדם להסתכל עליי כרוצחת מצד שני עם כל הכבוד לא אוכל ללכת עם מודעה על הגב למה יש לי את אפשרות הפטור הזה..
השיסוע והפירוד זועקים לשמים הגיע הזמן שנעצור את זה! זה בידיים של כולנו!

• הוסף לסימניות
אחרי שנה קשה לעמ"י אפשר לסכם כך:
כל אלו שהלכו אחרי פסק רבותיהם היה להם שמירה עליונה מלמעלה.

גם אלו שהלכו עם המסכות וקיימו את חוקי הסגרים וכ'ו
וגם אלו שלא עטו מסכות ולא קיימו את החוקים הנ"ל.

בברכת שיתרפאו כל החולים בקרוב.

• הוסף לסימניות
מי שעבר קורונה,התחסן,או שיש לו נוגדנים
הווה אומר-יש לו דרכון ירוק או תעודת מחלים
יכול ללכת לא ממסכה החל משבוע הבא
אחרים - (מי שנגד החיסונים או נגד קורונה באופן ככלי) , וילדים יצטרכו להמשיך ללכת עם מסכות
אגב
היום יצאה הודעה חדשה
שפייזר אישר את החיסון לילדים בגיל 12-15
רק צריך אישור של (לא זוכרת מה שמו...)
ברגע שהם יאשרו
יתחילו לחסן ילדים
יש מצב שכבר שבוע הבא...

• הוסף לסימניות
באמת מסתקרן.
לא משנה
ולא רלוונטי

יש צורה איך מתנהגים
ולא כל אחד יכול לעשות דין לעצמו

אפשר לחשוב שהסיבה למסיכות היא התעללות בציבור
סה"כ יש כאן מטרה חיובית מאוד
מובנת בלי הרבה מאמץ וגאונות
ולכן צריך להיות שותף למטרה

אין לכם חשק ללכת עם מסיכה
לפחות אל תזלזלו
שימו על הסנטר
תראו שגם אתם שותפים

קידוש ה' גדול
לא צומח מהבוטות וההתרסה
אני יותר חכם
אני הולך בלי

מותר לכופף את הראש בדברים שאינם יסודות הדת והאמונה
בואו נשמור את ה'עז כנמר' לדברים האמיתיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה