נפרדת עם קליק בלב...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 7D.jpg
    KB 73.9 · צפיות: 11
  • עדשת קיט 18-135.jpg
    KB 52.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לרגע חשבתי שאת עוזבת את הפורום והיה לי קליק בלב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שתהיי בריאה, כולה מצלמה!
את נשמתי כמעט הפרחת:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1355905:
שתהיי בריאה, כולה מצלמה!
מחילה, אני באמת נקשרתי אליה וחשבתי שזה הפורום הכי מתאים להיפרד ממנה,
ממני קצת יותר קשה להיפטר...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1355905:
שתהיי בריאה, כולה מצלמה!
בדיוק!
את יקרה מידי, בכל הפורומים...

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים- מחיר
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1355873:
לרגע חשבתי שאת עוזבת את הפורום והיה לי קליק בלב

נכתב ע"י נוי;1355905:
שתהיי בריאה, כולה מצלמה!

נכתב ע"י א.ד.;1355973:
בדיוק!
את יקרה מידי, בכל הפורומים...

שתהיינה בריאות כולכן, תראו מה ש"קליק" אחד יכול לעשות,
טוב, בסדר, בסדר, אני נשארת...:D
ותודה על הפירגון והצומי, רק בשביל זה היה שווה לפרסם כותרת כזאת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה