כללי נפרצנו על ידי האקרים מוסלמים

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מתוך כלכליסט..:

תגובה מקוונת למשבר הדיפלומטי: החיכוכים האחרונים ביחסים המדיניים בין ישראל לטורקיה, שהגיעו לשיאם שלשום (ב') באירוח השגריר הטורקי אצל סגן שר החוץ דני איילון, נותנים את אותותיהם במתקפות האקרים טורקים על אתרים ישראליים.

אתר העיתון ג'רוזלם פוסט דיווח אמש שבמהלך היום חלה עלייה של 240% במספר התקיפות המקוונות נגדו – מ-500 ניסיונות ביום רגיל ל-1,700 ניסיונות. לדברי חברת נט אפיקי תקשורת, שמפעילה את האתר, במסגרת ניסיונות הפריצה ניסו האקרים לשתול מסרים איסלאמיים ועידוד לפעולות איבה נגד ישראל, וכן התבטאויות קיצוניות באנגלית ובטורקית.

מוקדם יותר אתמול הצליחו האקרים טורקים לפרוץ את אתר החדשות באנגלית JerusalemOnline.com, כך שהגולשים אליו הופנו אל אתר אחר המציג בראשו את תמונת אחד השחקנים מ"עמק הזאבים", סדרת הטלוויזיה הטורקית שהואשמה בהפצת מסרים אנטישמיים. מתחת לתמונה מופיעה בגדול הכתובת HACKED (נפרץ), ובהמשך הודעה בטורקית עילגת. כותב ההודעה מזדהה כ"פולאט אלמדאר", גיבור "עמק הזאבים", ומאשים את הישראלים בשקרים: "הפכתם את פלסטין מלמעלה למטה... האם כל האנשים בעולם טיפשים? אתם חושבים שאנחנו לא מבינים מה קורה?", נכתב באתר.

• הוסף לסימניות
מה האינטרס לפגוע באתר העוזר לאנשים הגונים, לעמול על פת לחמם מתוך אחוות אחים אשר חרף התחרות הידועה עוזרים ומסייעים אחד לשני?

הרי אין כאן לא פוליטיק, ואף לא לשה"ר.
האין ההאקרים מעודכנים מהי תחנת אינטרנט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;347491:
מה האינטרס לפגוע באתר העוזר לאנשים הגונים, לעמול על פת לחמם מתוך אחוות אחים אשר חרף התחרות הידועה עוזרים ומסייעים אחד לשני?

הרי אין כאן לא פוליטיק, ואף לא לשה"ר.
האין ההאקרים מעודכנים מהי תחנת אינטרנט?

יפה יפה...

אפילו תרגמתי בגוגל את ההודעה בשביל לשלוח לפורץ, מכיון שאין לי מייל שלו אז נשאיר לו את זה כאן אולי יראה את זה....

:)

ما هي المصالح التي تساعد على موقع لايذاء الناس صادقين ، للعمل على الخبز الحار من المنافسة الأخوية المعروف أنه على الرغم من مساعدة ومساعدة بعضنا البعض؟
لا يوجد السياسة هنا ، ولا ما هو غير هاكر أحدث محطة على شبكة الإنترنت؟

• הוסף לסימניות
טוב, הערבית בהודעה האחרונה זה אני...

לא צריך להתקשר לדווח לי...
:) כבר מישהו התקשר....

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט לשים את הדף הראשי שיראה כך והם יחשבו שכבר פרצו לפה...

קבצים מצורפים

• פרוג.JPG
    KB 120.3 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
העיקר לא לאבד את המצב רוח.... :)

אני כבר שיכור.. ויריב מפורום תכנות אתרים נראה לי לא יודע שכבר חושך בחוץ.... משקיע את הנשמה שלו שם עמוק בשרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;347478:
יש מצב שבמהלך הזמן הקרוב הם יכו שנית, כפי שעשו היום כבר 3 פעמים..

ממש התלבשו עליכם...;)

לא נורא חיים,
קחו ת'מחמאה שאתם בקו שווה עם ג'רוזלם פוסט.
שזה לא רע בכלל!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברימי;347475:
אז בא נלך הפוך על הפוך: מי שיש אנטי וירוס לא מעודכן מסתמא הוא מלא בוירוסי העונה, אז שלא יגלוש כאן שמא ידביק את השרת של פרוג חלילה ונמצאת חובת הרבים בידו.
עד כאן לפינת השטות.
:eek::eek::(:(

אני עלוב עד עמקי נשמתי השטותית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;347503:
:eek::eek::(:(

אני עלוב עד עמקי נשמתי השטותית...

רוח קרב נושבת בפרוג, אבק שריפה נישא בין האשכולות. כולם התגייסו והשאירו משפחות בבית. רואים כאן רק ענני אבק ומדי פרוג ירוקים משופשפים ונשק אלגוריתמי שאינו פוסק לרגע.

איך הקרב יצליח בלי מוראל חזק? איך?

• הוסף לסימניות
לא מזמן העלו כאן כתבה שמסבירה שקראקרים (אגב, לא האקרים. האקרים כוונתם טובה ואלו נפגעים עד עמקי נשמתם שאת זורעי הוונדליזם באינטרט מכנים בשמם) עלולים לפרוץ אתר ולהשאירו בתומתו, כביכול, אבל כל מי שנכנס לאתר נדבק ברוגלות שעוקבות אחרי הפעילות הבנקאית.

• הוסף לסימניות
אני חושב שחיים לא הבהיר כאן משהו חשוב.

אין בשרת של פרוג מערכת סליקה בנקאית.
התשלומים וכדו' של החבילות והמבצעים הם דרך שרת אחר המופעל על ידי חברה חיצונית.
כך שגם מבחינת הרוגלות נראה לי שאין מה לדאוג.

• הוסף לסימניות
אולי הם פגעו גם באתר של בנק הפועלים ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המביט;347526:
אני חושב שחיים לא הבהיר כאן משהו חשוב.

אין בשרת של פרוג מערכת סליקה בנקאית.
התשלומים וכדו' של החבילות והמבצעים הם דרך שרת אחר המופעל על ידי חברה חיצונית.
כך שגם מבחינת הרוגלות נראה לי שאין מה לדאוג.
לפי מה שהבנתי, האקרים מחדירים רוגלה שחודרת למחשב של מי שנכנס לאתר ועוקבת אחרי הפעילות הבנקאית שהוא מבצע במחשב שלו בלי קשר לאתר.

• הוסף לסימניות
נו..חברה...
אולי מישהו יפרוץ לשם בחזרה
(לא משנה לאיפו העיקר שזה טורקי!)

• הוסף לסימניות
זה קשור שלפני שעה בערך לא יכולתי להכנס לפרוג???

• הוסף לסימניות
עדיין יש בעיה בהעלאת קבצים לשרת FTP.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;347599:
זה קשור שלפני שעה בערך לא יכולתי להכנס לפרוג???

קשור וקשור....
בטח קשור

במשך היום היו הרבה זמנים שלא יכלו להכנס מהסיבה הנ"ל

• הוסף לסימניות
מדובר בקבוצת האקרים ותיקה מאוד עוד מ2003
שמחפשים כל הזדמנות קייס לפעולה, נגד ישראל דנמרק אמריקה וסין.
אם אתה מחפש מייל שלהם הוא: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

בעקרון אפשר וזה מצוי מאוד ששותלים רוגלות בשורות ספורות, למטרות שליטה מרחוק, גניבת זהות וכסף, או מה שיכול לפגוע בכל אחד - שימוש במחשב כרשת בוטנט ענק למשלוח דרך המחשב הנגוע דואר זבל (לא דרך תוכנות המייל שלך או החשבון שלך, אלא פקודות דוס פשוטות) כמו גם אופציה להשתמש במחשב נגוע להתקפת אתרים אחרים כמו הפצצת DNS.

זה לא הוכחה חותכת, אם כי תהא די מבוססת לומר שפרוג לא נפגע כעת, היות ובאתרים רבים שכן נפגעו (ורבים הם) ע"י אותה קבוצה ממש הדפדפן כרום חוסם את הכניסה לאותו אתר בטענה של תוכנה זדונית שתולה, (תמונה מצורפת) מה שאומר גם על קבוצת האקרים HEXB00T3R שהתארחה כאן שהיא קבוצה שיכולה בעתיד לשחק בנשק חם.

למידע נוסף שגוגל מספקת על אותו אתר שנפגע:
http://safebrowsing.clients.google....gle.com/ebuddy.com/&client=googlechrome&hl=he

כלי נוסף לבעלי אתרים שחוששים מהכנסת שורות קוד זדוניות לאתרם (מה שאנטי וירוס ממש לא מסוגל בדר"כ להתמודד נגדו) הוא:
http://www.google.com/webmasters/tools/

קבצים מצורפים

• 0000.JPG
    KB 42.4 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה