כללי נפרצנו על ידי האקרים מוסלמים

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
גם אני נכנס לפה רק דרך גוגל, כי המועדפים שלי כ''כ ארוכים...

• הוסף לסימניות
למרות שהתקלה תוקנה והכל בסדר, ואין קשר ממשי לאפטיפי.
אבל כמשנה זהירות. פתחנו רק את האתר.

בנתיים האפטיפי של פרוג מנוטרל בכוונה, פניתי ל 012 שיחסמו גישה לשרת מכל איזור טורקיה.. כי כעת הם מנסים כל הזמן, ובמהלך יום שישי ניסו להכנס לשרת מ 6 מקומות שונים בטורקיה...
(אם יש כאן גולש מטורקיה שיודיע כעת :)) .

ברגע שהגישה תחסם ברמת הראוטר נחזיר את האפטיפי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;347952:
למרות שהתקלה תוקנה והכל בסדר, ואין קשר ממשי לאפטיפי.
אבל כמשנה זהירות. פתחנו רק את האתר.

בנתיים האפטיפי של פרוג מנוטרל בכוונה, פניתי ל 012 שיחסמו גישה לשרת מכל איזור טורקיה.. כי כעת הם מנסים כל הזמן, ובמהלך יום שישי ניסו להכנס לשרת מ 6 מקומות שונים בטורקיה...
(אם יש כאן גולש מטורקיה שיודיע כעת :)) .

ברגע שהגישה תחסם ברמת הראוטר נחזיר את האפטיפי.

חסמתם רק מטורקיה, או מחו"ל בכלל.
כי זה כתב לי שגיאות בכניסה לאתר עצמו (אתמול או לפני שבת). או שהבעיה היא הרגילה שהייתה לכולם.

• הוסף לסימניות
אני לא מבין האקר מאיזור טורקיה או איפה שיהיה לא יכול להשתמש בפרוקסי שיכתוב שהוא ישר מהשטיבל בזכרון משה או איצ'קוביץ?

• הוסף לסימניות
איזה קטע,
הם מביאים קישור לאשכול הזה ממש, כדי שיראו שיש כאן היסטריה מזה...

• הוסף לסימניות
בבקשה תכתבו סיכום מצב לעכשיו .
מה הסכנות למי שנכנס עכשיו לפרוג ?
האם כבר חלפו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה