כללי נפתוליס - רמה של טעמים [מיתוג]

• הוסף לסימניות
מיתוג מחודש לחנות מזון מהיר ומאפים

• הוסף לסימניות
מדבקות ושלטים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יפה מאד, צבעים מעולים.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד
קצת מפריע לי הפונט שהוא כבר ממש לעוס בתחום ובכלל.

• הוסף לסימניות
יפה מאד, ראיתי את זה ביום שישי ואהבתי מאד.

• הוסף לסימניות
נהדר, כפי שסימנת כבר הכי מתאים הסקיצה הראשונה.
בהצלחה
העלה לי את התיאבון !!!!!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1793050:
יפה מאד, ראיתי את זה ביום שישי ואהבתי מאד.

ביום שישי היה בנתיים רק מדבקות על המוצרים. המיתוג הכללי בחנות יופיע רק בהמשך השבוע.

נכתב ע"י פוינטס;1793077:
נהדר, כפי שסימנת כבר הכי מתאים הסקיצה הראשונה.
בהצלחה
העלה לי את התיאבון !!!!!!!!

היה קשה לנווט בין האוכל הביתי לאוכל המקצועי.
אבל נראה לי שהצלחתי...

• הוסף לסימניות
מיתוג מוצלח מאד!
אנשים מתלוננים שהרסת להם את הדיאטה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;1798238:
מיתוג מוצלח מאד!
אנשים מתלוננים שהרסת להם את הדיאטה :)

לא הבנתי למה, הרי השתמשתי רק ב'משקל' אחד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה