נפתחה האפשרות להגיש בקשת הצטרפות לפורום מתכנתות

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@פרוגיוזרית - אם שלחתי בקשה לפורום מתכנתות, צריכה גם בקשה נפרדת לפורום תכנות הכללי?

• הוסף לסימניות
אנחנו פותחים פה קהילה לפורום הכללי.
רק חברי קהילה יוכלו לפתוח נושאים פה בפורום.
הכנסתי ידנית כאלו שהגיבו פה לאחרונה, ואותך ביניהם.
הבקשה לפורום מתכנתות הוגשה, ותטופל בע"ה.
אפשר להכניס גם אותי לפורום תכנות הכללי?
תודה

• הוסף לסימניות
זה הרבה יותר מזה..
מי שנמצאת ורק "צופה" ולא משתתפת בפועל מוצאת בסנוביות רבה עקב חוסר פעילות.
כי למה שהיא תהנה מכל מה שהפורום נותן בלי שהיא תתרום גם?
ואם אין לי אימרה שנונה להציע,
או מה להגיד אחרי שהביעו ידע ומושגים ברמה באמת גבוהה אבל פשוטת העם לא מעיזה לדבר.
סטייל ורמה שלא מכירים.
אין לי טענות, זכותם לעשות מה שהם רוצים
וגם זכותי להגיד איך הרגשתי שם (בניק אחר) אז לא אקבל עגבניות.
וכל המשוכללות מוזמנות לנסות לזהות את הניק ההוא, תהנו.
יש מי שהם נותנים, ויש מי שהם נוטלים. ותמיד אפשר להשליך חוסר נתינה על בושה או על חוסר מושגים בנתינה. ותמיד גם אפשר לכעוס על מי שלא נותן לך רק ליטול. והכי קל מניק אחר, ככה בכלל אפשר להרוויח מכל העולמות.

• הוסף לסימניות
היי שלחתי גם בקשה להצטרפות..
אשמח אם תאשרו אותי....

• הוסף לסימניות
מה בסופו של דבר בקשר לפורום סטודנטיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה