עזרי מעם ה'
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
כשרשמתי 22.08 זה כתב לי שזה חורג מלוח הזמנים וזה נתן לי רק לרשום מה25/08 שזה א' אלולומה עושים ב "בית יעקב"???
צפה בקובץ המצורף 2068181
כשרשמתי 22.08 זה כתב לי שזה חורג מלוח הזמנים וזה נתן לי רק לרשום מה25/08 שזה א' אלולומה עושים ב "בית יעקב"???
צפה בקובץ המצורף 2068181
תכתבי 1.9.2025כשרשמתי 22.08 זה כתב לי שזה חורג מלוח הזמנים וזה נתן לי רק לרשום מה25/08 שזה א' אלול
גם אצלי היה את התקלה הזו, בבירור מול מנהלת המעון נראה שמנהלת המעון היתה אמורה להעביר את הילדה לססטוס של נקלט או משהו כזה - ומיידית זה נתן לי להמשיך את הרישום כולל פרטי המעון.מה זה אומר? קיבלתי מזמן אישור רשמי שהילד במעון. (אין לנו בעיה של מחויב גיוס או משהו כזה)
צפה בקובץ המצורף 2068192
מעניין, כי לי הם לקחו רק של 2024בנתונים מביטוח לאומי נראה שהם לקחו גם את של 2024
וגם חצי 2025
מישהו יודע לפי מה הם קובעים בסוף את הדרגה?
רעננתי את הדף אחרי שמנהלת המעון אישרה לי שהיא העבירה את הילדה לסטטוס נקלט. ואז הכל הופיע בצורה תקינהנכנסת שוב אחרי שקיבלת את ההודעה?
כי אני נכנסתי שוב ועדיין מופיע לי שהילד לא רשום במעון...
יש לי ילד נוסף במשפחתון תמת וברשימה המטפלת שלו לא נמצאת, למי פונים לרכזת??
כלום. אלא אם יש לך משהו מסוים שאת רוצה שיראוצפה בקובץ המצורף 2069429מה צריך לעלות כאן לשכירה?
תצאי לגמרי מהדפדפן ותיכנסי שוב עם הסיסמא וקוד של בעלך דרך הקישור שקיבלת למייל@אליינה גילברט תודה!
עכשיו אני לא נבינה הגשתי אני בתור הורה 1 (אמא) ועכשיו אני מנסה לעשות את של בעלי (הורה 2) והוא נותן את הפרטים שלי, זה תקין?
היכן יש מסמכים להורדה לשנת תשפ"ו
לא מוצאת ברשת
ואין לי מה לצרף
נכון אם הוא רק אברך כולל לא צריך להעלות שום מסמךאז בעצם אברך הלומד בכולל, אין שום מסמכים להגיש עבורו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //