דרוש מידע נפתח לי קובץ פוטו שופ במקום תמונה

• הוסף לסימניות
אני מנסה לפתוח קובץ תמונה רגילה במחשב,
ובמקום זה נפתחת לי התמונה בפוטו שופ

משהו נתקל בכזה מקרה?

• הוסף לסימניות
אם זה כל הקבצים ככה צריך ב"פתח באמצעות" לבחור "אפליקציה אחרת" ואז לבחור את התוכנה של התמונות
ולסמן V ליד "השתמש תמיד באפליקציה זו"

• הוסף לסימניות
אם זה כל הקבצים ככה צריך ב"פתח באמצעות" לבחור "אפליקציה אחרת" ואז לבחור את התוכנה של התמונות
ולסמן V ליד "השתמש תמיד באפליקציה זו"
רק היתה לי לפני זה אפליקציה יותר טובה לתמונות
ועכשיו מה נותן לי זה אפליקציה של תמונות בווינדוס מציג התמונות של ווינדוס
וזה פחות איכותי התמונה נראית מפוקסלת
יש פיתרון להחזיר מה שהיה לי קודם?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
רק היתה לי לפני זה אפליקציה יותר טובה לתמונות
ועכשיו מה נותן לי זה אפליקציה של תמונות בווינדוס מציג התמונות של ווינדוס
וזה פחות איכותי התמונה נראית מפוקסלת
יש פיתרון להחזיר מה שהיה לי קודם?
אפשר לחפש את האפליקציה בחיפוש. לא רק מה שמובא שם צריך לבחור...

• הוסף לסימניות
אחרי שהדגמתי לך (כלומר בדקתי) פתאום השתנה לי מציג התמונות הרגיל לזה:
1733178888244.png

ואני לא יודעת איך קוראים למציג התמונות הקלאסי של ווינדוס (ללא עריכה, זה מכביד לי על המחשב)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן נראה לי שלזה התכוונתי זה הסימון הכחול מעל התמונה
לי יש משהו יותר פשוט שמוריד באיכות התמונה..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך זה נקרא? אותו אני מחפשת
זה מציג התמונות של ווינדוס 7-10

פה את יכולה להתקין את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה