נקודה למחשבה-מאתגר

• הוסף לסימניות
נתקלתם פעם בצורך לצייר סיני?אז עם אחד אפשר להתמודד.יש לו אף רחב די פחוס,עיינים צרות ללא עפעפיים,שפתיים די רחבות.השער בד"כ חלק נופל ושחור.פנים עגלגלות.מקווה שאפיינתי נכון,אבל איך מתמודדים עם צ'נג,צ'ינג וצו'נג שהם לא יצאו אותו אדם.כל הסינים נראים לי אותו הדבר.
יש לכם רעיונות?חוץ מבגדים שונים?

• הוסף לסימניות
רוחב פנים, צורת הגבות, צורת השפתיים, גם האף יכול מעט להשתנות מאחד לאחד.
צורת שערות (תספורת) ושפם, רוחב גוף (יש דבר כזה סיני שמן, כיום), גובה עצמות הלחיים, גומה, 'שקיות' מתחת לעיניים, צורת עמידה (כפופה/רשלנית/זקופה/דרוכה) הבעה שתשרה על פניהם בד"כ.

• הוסף לסימניות
אולי יעזור לך...
:D

קבצים מצורפים

• untitled.JPG
    KB 20.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בטח,הנה אני מזהה:יאן,יון,צ'יו,צי'ן צאן צ'אן,,,כולם רצפו אצלי במטבח.

• הוסף לסימניות
לגבי תמונה זו, ניתן גם לשאול מי זכר ומי נקבה?

• הוסף לסימניות
שאלה אינפנטילית,
יש תסמונת דאון אצל הסינים?
מה התסמינים?פנים ישראליות?

מומחים ,תגיבו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיריG;1011601:
בטח,הנה אני מזהה:יאן,יון,צ'יו,צי'ן צאן צ'אן,,,כולם רצפו אצלי במטבח.

על משקפיים שמעת?!
שפם זקנקן וכל השאר...

תנסי אותם,הם מחוללי פלאות!:)

שימי לב שצורת הפנים משתנה מאחד לאחת

• הוסף לסימניות
פועלים סינים בחיים לא ראיתי עם משקפיים ושמנים.אבל צריך פתרונות אז אין ברירה.תאמינו לי חבל שלא נתתי באתגר-גן ילדים סיני.ילדים עוד יותר קשה לאפיין.

• הוסף לסימניות
ילדים זה באמת קשה לצייר במצב הזה אבל אפשר גם לעשות צבעי וצורת שיער שונים (לרוב זה עושה את ההבדל) ונקודות חןאפילו קצת שוני בצבעי פנים.
ברגע שאת רואה מה ההבדל במוחשי זה הרבה יותר קל, בגלל שאנחנו לא מבינים בזה הם נראים לנו אותו הדבר אבל יש בניהם הרבה שונים, אז העלתי דוג' של פנים, מקווה שיעזור

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    2 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1011673:
ילדים זה באמת קשה לצייר במצב הזה אבל אפשר גם לעשות צבעי וצורת שיער שונים (לרוב זה עושה את ההבדל) ונקודות חןאפילו קצת שוני בצבעי פנים.
ברגע שאת רואה מה ההבדל במוחשי זה הרבה יותר קל, בגלל שאנחנו לא מבינים בזה הם נראים לנו אותו הדבר אבל יש בניהם הרבה שונים, אז העלתי דוג' של פנים, מקווה שיעזור
נראה לי שהשמנמן שם למטה הוא צפון קוריאני, ואפילו קוראים לו - קים ג'ונג און
עוד כמה פרצופים שם נראים לי קוריאנים
צריך קודם כל לדעת איזו אומה מציירים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1011673:

זה הבדל גם בין עמים. עד כמה שראיתי, הסינים והטאיוונים והקוראנים ועוד לא זהים. לנו זה נראה שלכולם עיניים מלוכסנות אבל בפועל יש הבדלים. מצאתי לך באינטרנט מישהו שמפרט את ההבדלים. זה לא מקצועי וגם לא בדקתי את הקישורים אבל אולי זה יעניין אותך:

1. Koreans
Most Koreans are descendants of Northern Asians.
Koreans generally have smaller eyes without double eyelid with higher cheekbones and noses.
Koreans are generally taller than Southern Chinese, Japanese and Vietnamese. (Actually, South Koreans are the tallest in Asia!)
A typical Korean-looking male can be found here:
http://www.hankyung.com/photo/200802/200…

2. Japanese
Japanese generally have larger eyes and many of them have snaggle-teeth. Japanese women tend to put on thick makeup so that they look palely white.
Their behavior is different as well. They are more reserved and avoid physical contacts.
A typical Japanese-looking female can be found here:
http://www.sportsseoul.com/news2/enterta…

3. Chinese
China is a huge country and it is not a single-ethnic(ethnically homogenous) country as they are in Korea and Japan. Northern Chinese and Southern Chinese look quite different and they speak different languages which are not mutally intelligible.
Southern Chinese are definitely shorter than Northern Chinese and they have larger eyes and darker skin colors. Southern Chinese look more like Southeast Asians.
Mainland Chinese people don't dress well and less fashionable than Taiwanese, Koreans or Japanese.

4. Vietnamese
Vietnamese people are noticeably different from Koreans, Japanese and Northern Chinese because they are Southeast Asians. They are generally shorter and darker. They've got larger eyes too.
http://image.mtstarnews.com/indexlink_im…

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1011686:

אהה.
מדהים לראות שעל אף שכולם נראים פלוס מינוס זהים,יש דוגמנים ויש חייזרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1011692:
אהה.
מדהים לראות שעל אף שכולם נראים פלוס מינוס זהים,יש דוגמנים ויש חייזרים
היפנים הם החייזרים האמיתיים, לא צריך לחפש אותם בחלל (מפי ידידי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1011673:
בדוגמאות יש יפנים סינים פיליפינים וקוראנים

נדמה לי שלדיסני יש איזה סרט על סינים (יפנים??) יש שם מכל הסוגים (שמנים רזים ועוד) אם משהו יכול להוריד לך תמונות משם זה יכול לעזור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;1011694:
בדוגמאות יש יפנים סינים פיליפינים וקוראנים

נדמה לי שלדיסני יש איזה סרט על סינים (יפנים??) יש שם מכל הסוגים (שמנים רזים ועוד) אם משהו יכול להוריד לך תמונות משם זה יכול לעזור

מולאן.
יעזור לך מאד.

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה פוטושופית לגמרי ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1011686:

אני יודעת...באמת חלקם קוריאנים...וגם ביינהם יש הבדלים...זה רק להמחשה של מלוכסנים עם טווי פנים שונים...אז הנה לדוג' תמונות של יפנים שונים...רק יפנים.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 301.3 · צפיות: 21

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה