נקודה למחשבה

• הוסף לסימניות
יש מוצר שהציבור שלנו הוא הצרכן העיקרי שלו בארץ [אם לא היחיד]והוא מיוצר ע''י עינוי בע''ח.
ואפשר ליצר אותו אחרת
אלא שאנשים לא מודעים לכך

קבצים מצורפים

• פרווה.jpg
    KB 466 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
אמאלה! מזעזע!!!
תוסיפי אזהרת צפיה.

• הוסף לסימניות
על הכובע שלי וגם של כל גדולי התורה את מעיזה לדבר?!

• הוסף לסימניות
שטריימל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;1868521:

שטריימל לא מייצרים מאנבות.
נדמה לי מזנבות שועלים ועוד מיני בע"ח,
אבל לא ארנבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י levy;1868546:
שטריימל לא מייצרים מאנבות.
נדמה לי מזנבות שועלים ועוד מיני בע"ח,
אבל לא ארנבת.

וחוץ מזה שעושים זאת רק אחרי שהם מתו ולא קודם.

מה עושים מארנבת (נושמת)?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
מה מייצרים מארנב מבושל בעודו בחיים?
ואם נענה לזעקת היהודי, זאת אומרת שאחרי שהוא מת הכל סבבה אגוזים. כלומר, להרוג זה בסדר, כל עוד בעל החיים לא בין החיים. לא, מוזר לי. אה... כן?

• הוסף לסימניות
לא ממש הבנתי..:confused:
אפשר הסבר?

• הוסף לסימניות
על המגבעת של בעלי כתוב100%שפן והוא יוצר בסין אז קרוב לוודאי שהפרווה הופשטה מבע''הח בעודו חי! כי כך מייצרים בסין. אין איסור הילכתי להשתמש בזה וגדולי ישראל שליט''א לא יכולים ,לדאוג גם לזה...
אבימי, זהו תפקיד בע''הח בעולם ולכן מותר להורגם. ולא איכפת לי שיהרגו את כולם אבל
לענות אסור!
ועוד דבר: אי אפשר לתקן את העולם. אבל אנחנו הצרכנים העיקריים של כובעי פרווה
והכובע נועד לכבד בו את עבודת השם
אז אולי אפשר לדרוש שייצרו אותו ללא צעב''ח, ואפשר

• הוסף לסימניות
איך בדיוק אפשר להוריד עור מבעל חי בעודו חי? אני משערת שמורידים רק את הפרווה וזה הגיוני יותר, כמו שמורידים מהכבשים

• הוסף לסימניות
לגבי סין, זו עובדה! יש סרטונים ועדויות אפילו חבר הכנסת מוזס אמר שהוא הזדעזע כשראה סרטון כזה ,כשניסו לחוקק חוק בעניין. אבל התפקיד שלו מחייב אותו לטרפד חוק שיקשה על קניית כובעים. אז הפילו את החוק.
יש מקומות שבהם מייצרים תחת תקנים וחוקים ובהם הורגים את החיות קודם וגם לא צדים אותם בדרכים אכזריות אלא מגדלים אותם בחוות גידול.
אבל היבוא מסין איכותי ויותר זול

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פסטו;1868996:
איך בדיוק אפשר להוריד עור מבעל חי בעודו חי? אני משערת שמורידים רק את הפרווה וזה הגיוני יותר, כמו שמורידים מהכבשים

פשוט מורידים! רוצה תיאורים...? ואם מבשלים קודם הפרווה יותר איכותית!...

• הוסף לסימניות
מה, הם לא אוכלים את הבשר?
מה ההבדל בין זה לנעליים שעשויים מעור פרה?

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים פה על התעללות חייתית נוגעת ללב, אתם מוזמנים בחום לרחבה ליד הבית הכנסת לפני יום כיפור.
יש שם אחלה צווחות של תרנגולות.
אומללות, מותשות, וחסרות אונים.
ולא ע"י איזה מלוכסני עיניים אי שם, אלא ע"י אנשים טובים משלנו.
אנשים טובים, רק לא יודעים שלהחזיק תרנגול בכנפיים גורם לו לייסורי תופת...

• הוסף לסימניות
מזוויע, אולי אפשר לשנות נושא?
נקודה למחשבה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1869341:
אנשים טובים, רק לא יודעים שלהחזיק תרנגול בכנפיים גורם לו לייסורי תופת...

את בטוחה? הייתי חושבת שתרנגול שכואב לו וסובל ייסורי תופת יקרקר, ינסה לברוח... ולא ישב בשקט ובשלווה ויביט סביב.

אבל יש לציין ש"תעשיית" הכפרות כרוכה בהמון צער בע"ח, כמו הרעבה של התרנגולים, אחסון שלהם בתנאים לא נאותים, ועוד המון... וחבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;1869215:
מה, הם לא אוכלים את הבשר?
מה ההבדל בין זה לנעליים שעשויים מעור פרה?
את הפרה שוחטים . וזו מצווה.
את החיות האלו מענים
ומייבאים לארץ רק עבורינו.
חשבתי, שאולי נבקש סימון על הכובעים :ייוצר ללא צעב''ח

תראו. הארגונים החילוניים מטיפים לשנות הרגלי חיים בכל תחום.אבל הם לא יצליחו לשנות את העולם ואנחנו,שחיים לפי ההלכה, יודעים שאיננו צריכים לשנות כלום בחיינו.
אבל אם אפשר למנוע! צעב''ח שאנחנו נהנים ממנו כל יום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה