טיול בחו"ל נקודות באלעל

• הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין כרטיסים ויש לי נקודות על השם שלי ועל השם של אשתי איך אני יכול להשתמש בנקודות גם שלי וגם של אשתי?
לכרטיס אחד

• הוסף לסימניות
אי אפשר להעביר נקודות

• הוסף לסימניות
אי אפשר להעביר נקודות
לא להעביר
בא נגיד שהכרטיס עולה 500$ שזה 50000 נקודות ויש אצלי בחשבון 25 ואצל אשתי 25 ואני רוצה להזמין כרטיס אחד יש מצב כזה?

• הוסף לסימניות
יש זמינות של כרטיס בונוס לתאריך המבוקש?

• הוסף לסימניות
איך אני יכול להשתמש בנקודות גם שלי וגם של אשתי?
רק במסגרת הזמנות נפרדות.מניסיון.
הכרטיס עולה 500$ שזה 50000 נקודות
שווי של 0.5 סנט לנקודה לעומת יחס רגיל של 0.33 סנט לנקודה
לא רע, אבל לא חסרים כרטיסי בונוס עם יחס מימוש טוב יותר.
אתה יכול לרכוש נקודות נוספות להשלמה אם זה שווה הכל לפי העניין
אגב בעסקים היחס מימוש הכי גבוה ומשתלם

• הוסף לסימניות
רק במסגרת הזמנות נפרדות.מניסיון.

שווי של 0.5 סנט לנקודה לעומת יחס רגיל של 0.33 סנט לנקודה
לא רע, אבל לא חסרים כרטיסי בונוס עם יחס מימוש טוב יותר.
אתה יכול לרכוש נקודות נוספות להשלמה אם זה שווה הכל לפי העניין
אגב בעסקים היחס מימוש הכי גבוה ומשתלם
כתבת שניתן לרכוש נקודות נוספות
אשמח לדעת איך,

• הוסף לסימניות
כתבת שניתן לרכוש נקודות נוספות
אשמח לדעת איך,

זה הקישור לקנות נקודות
לכל שאלה בנושא טיסות מלונות אשמח לעזור

1732280739994.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה