כמה זה שווה למכור אותם?
יש לי יותר מ400 ואני לא מתכנן לטוס בקרוב, יש מקום שאפשר למכור אותם? כמה זה שווה?
שאלה לשרות הלקוחות של אלעל.@שלמה וייס
קופץ על הנושא...
אם יש לי באלעל שובר זיכוי של 200 דולר על שמי או אותו שם משפחה מדרגה ראשונה,
יש אפשרות בכ"ז להעביר למישהו אחר?
אם הזיכוי הוא בעקבות הקורונה:@שלמה וייס
קופץ על הנושא...
אם יש לי באלעל שובר זיכוי של 200 דולר על שמי או אותו שם משפחה מדרגה ראשונה,
יש אפשרות בכ"ז להעביר למישהו אחר?
מדובר על זיכוי אחר.אם הזיכוי הוא בעקבות הקורונה:
זיכוי כרטיס טיסה עקב טיסה שבוטלה במשבר הקורונה
במסגרת זו ניתן ליהנות משובר זיכוי גמיש בחברת אל על לכל יעד, לכל טיסה וזאת עד לניצולו המלא של הזיכוי. הזיכוי ניתן להעברה ו/או ניצול לכל נוסע אחר לפי בחירתך ויהיה בתוקף לרכישת כרטיסים ושירותים נלווים עד 31.12.21 לטיסות הממריאות עד 30.11.22.
לקנות איתם שוברי Buymeכמה זה שווה למכור אותם?
יש לי יותר מ400 ואני לא מתכנן לטוס בקרוב, יש מקום שאפשר למכור אותם? כמה זה שווה?
אפשר לקנות עם הנקודות הרבה מוצרים בזול דרך האתר של המועדון המתמידכמה זה שווה למכור אותם?
??להמר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים