דרוש מידע נקודות במועדון דרים כארד - VIP

• הוסף לסימניות
האם משהו קיבל את ההודעה הבאה ויודע בוודאות מה הולך להיות:

בראשון לחודש הראשון בשנת 2025 (יום שלישי השבוע ב12 בלילה)
מתאפסות הנקודות שיש בכרטיס VIP- נקודות המועדון ( פוקס, ללין וכ'...)
יש כאלה שיש להם הרבה נקודות והן אפילו לא יודעות... (כל נקודה שווה שקל..)נכנסת לפה https://www.dreamcard.co.il/club_members
מכניסה פרטים אישיים ורואה כמה נקודות יש לי.

• הוסף לסימניות
השאלה עד כמה זה נכון והולך להתממש.....

• הוסף לסימניות
קיבלת הודעה רשמית? או שמועה?

• הוסף לסימניות
פנינו לשירות לקוחות ,
הם אמרו שאם שנה לא עשו רכישה עם המועדון אז הנקודות מתאפסות.
שום מילה על מה שרץ עכשיו שזה מתאפס.
(נשמע כמו גימיק בשביל שירוצו לקנות)

• הוסף לסימניות
אם קניתי בכרטיס שלהם, אבל לא בטוח שבחנויות שבמועדון- גם הנקודות ייתאפסו?

• הוסף לסימניות
פניתי אליהם גם זה לא הם הפיצו,
הם ענו לי שאם לא היתה תנועה בכרטיס במשך שנה זה יתאפס
תנועה הכוונה, קניה צבירת נקודות או מימוש.

• הוסף לסימניות
פנינו לשירות לקוחות ,
הם אמרו שאם שנה לא עשו רכישה עם המועדון אז הנקודות מתאפסות.
שום מילה על מה שרץ עכשיו שזה מתאפס.
(נשמע כמו גימיק בשביל שירוצו לקנות)
זה בדיוק מה שרץ, רק לא כתבו שזה אם לא עשו קניה,
וזה חשוב מאד שהפיצו את זה,
לי יש שם הרבה נקודות ולא בטוחה שקניתי שם בשנה האחרונה

אם קניתי בכרטיס שלהם, אבל לא בטוח שבחנויות שבמועדון- גם הנקודות ייתאפסו?
כן, לא עוזר להשתמש בכרטיס,
צריך לקנות דווקא בחנויות שלהם (כך אמרו בשירות לקוחות)

• הוסף לסימניות
לפני כחודשיים קיבלתי את ההודעה המצ"ב, באמת הרבה זמן לא קניתי בחנויות המועדון (שימוש רגיל בכרטיס עשיתי), מבירור בשירות לקוחות רק מי שלא קנה תקופה ארוכה בחנויות המועדון- מתאפס לו. אבל לא לוקחת אחריות כמובן.

1735591472995.png

• הוסף לסימניות
לפני כחודשיים קיבלתי את ההודעה המצ"ב, באמת הרבה זמן לא קניתי בחנויות המועדון (שימוש רגיל בכרטיס עשיתי), מבירור בשירות לקוחות רק מי שלא קנה תקופה ארוכה בחנויות המועדון- מתאפס לו. אבל לא לוקחת אחריות כמובן.

צפה בקובץ המצורף 1858733
לא חבל 430 שח בשילב ובאין ספור חנויות לא מבין את זה

• הוסף לסימניות
אפשר להרגע הנקודות כבר מומשו, אגרתי אותן לצורך מסוים ;)

• הוסף לסימניות
שימו לב בהודעה בראש האשכול נכתב 31/12
ואילו בהודעה מטעם החברה שהובאה כאן נכתב 31/01
האם משהו קיבל את ההודעה הבאה ויודע בוודאות מה הולך להיות:

בראשון לחודש הראשון בשנת 2025 (יום שלישי השבוע ב12 בלילה)
מתאפסות הנקודות שיש בכרטיס VIP- נקודות המועדון ( פוקס, ללין וכ'...)
יש כאלה שיש להם הרבה נקודות והן אפילו לא יודעות... (כל נקודה שווה שקל..)נכנסת לפה https://www.dreamcard.co.il/club_members
מכניסה פרטים אישיים ורואה כמה נקודות יש לי.

צפה בקובץ המצורף 1858733

• הוסף לסימניות
מתוך התקנון:

8 מימוש נקודות BACK CASH יתאפשר במשך שנה אחת בלבד (12 חודשים) מיוםהרכישה המזכה האחרונה, כאשר כל רכישה מזכה נוספת בחנויות מותגי המועדון תאריךאת תוקף תקופת המימוש בשנה נוספת. חבר שלא יבצע רכישה מזכה במשך שנה מיוםהרכישה המזכה האחרונה תימחק יתרת נקודות BACK CASH שצבר. המחיקה תתבצערכישת פריטים באמצעותם כן ייצברו נקודות. הוראת מעבר: מובהר כי הוראה זו אינה חלה על שוברי זיכוי שהופקו לפני יום 15.3.24 [מועד כניסת שינוי התקנון לתוקף], אשר בעת 68באופן אוטומטי, ופוקס לא תהא מחויבת להודיע לחבר מראש על המחיקה כאמור, ולאחרמכן לא תשמע טענה נוספת בעניין זה.

התקנון הנ"ל נכתב ב2024, מעניין אם תמיד היה את הסעיף הזה, לא זכור לי אי פעם שנמחקו לי נקודות, למרות שתקופות ארוכות לא קניתי עם המועדון,
בכל אופן אין קשר לסוף שנה לועזית, אלא 12 חודשים מהרכישה האחרונה.

• הוסף לסימניות
לי מחקו פעם את הנקודות, אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי ולא ידעתי מהסעיף הזה,
התקשרתי לשירות לקוחות והחזירו לי אותם...

• הוסף לסימניות
לי מחקו פעם את הנקודות, אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי ולא ידעתי מהסעיף הזה,
התקשרתי לשירות לקוחות והחזירו לי אותם...
זו תשובת שירות הלקוחות למכרה ששאלה אותם במייל.

אז כתבתי לשירות לקוחות שלהם וזו התגובה, לכל מי שגם ראה את הדברים

לקוחות יקרים,

בימים האחרונים מופצות הודעות כוזבות בנוגע ליתרת הנקודות של חברי מועדון דרים קארד

הודעות אלו לא יצאו מטעם המועדון ואין להתייחס אליהן.

אין שינוי בפעילות או בתקנון המועדון המפורסם באתר

ניתן לצפות בתקנון המועדון שלנו בלינק הבא:

https://www.dreamcard.co.il/filesto...ation_for_accessible_publication_5_3_2024.pdf

המשך יום נעים ,

בברכה,
ליגל, מנהלת מוקד.
Fox Group

• הוסף לסימניות
מישהו יודע, אם יש כלל שבמימוש הטבת יום הולדת חייב לשלם עם הכרטיס שלהם?
אתמול ניסיתי לממש הטבת יום הולדת בשילב ולא נתנו לי בלי לשלם בכרטיס דרים כארד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה