- הוסף לסימניות
אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי כיצד חוסכים מס עם דחיית הנקודת זיכוי...
אם בשנה הבאה צפוי שהשכר יעלה ולכן עולים לדרגת מס גבוהה יותר או שיהיה איזה רווח הוני מסוים אז כדאי לדחות את הנקודה לשנה הבאהאיך עושים זאת?
אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי כיצד חוסכים מס עם דחיית הנקודת זיכוי...
אם בשנה הבאה צפוי שהשכר יעלה ולכן עולים לדרגת מס גבוהה יותר או שיהיה איזה רווח הוני מסוים אז כדאי לדחות את הנקודה לשנה הבאהאיך עושים זאת?
מי אמר שהקפיצו ? הנקודות ב 2024 השתנו מאוד@יהודה מילר אשמח לעזרה בנושא
אם לא דחיתי בשנת 2023 שזה שנת הלידה את הנקודות
והשנה בהגשת תאום מס הם הקפיצו לי שאני זכאי
והנפיקו לי תאום מס עם נקודת זיכוי נוספת כאילו דחיתי את הנקודה משנה שעברה
האם מותר בעיתי להשתמש בזה?
כשהגשתי את התאום מס הם כתבו לי על האיקון של דחית נקודות שמגיע לי דחיה משנה שעברהמי אמר שהקפיצו ? הנקודות ב 2024 השתנו מאוד
שאלה ליהודה מילר:
ילדתי בחודש 11 ואני חוזרת לעבוד בחודש 2 בשנה הבאה
אני לא מעוניינת לדחות נקודת זיכוי כי ככל הנראה המדרגת מס שלי תיקטן בעקבות החל"ד,
האם אני יכולה לקבל החזר ממס הכנסה על נקודת הזיכוי לילד מתחילת השנה הזו רטרואקטיבית?
[2.5 נ.ז. כפול מספר החודשים שיש לי תלוש]
והאם זה תלוי בתשלומי המס שלי בשנה הבאה. כלומר, אם שנה הבאה אני לא יצטרך לשלם מס הכנסה אז אני לא יקבל? תודה לך
מישהו יודע להגיד מה זה אומר? והאם אפשר לאסוף אותו
אכן כך זה הסכוםרק שאני יבין, מדובר על 242 שח כפול 2.5 נ.ז. כפול 11 חודש?
שלא יעקצו אותי במס הכנסה.........
ועוד שאלה אם כבר: למה אנשים מבקשים לדחות נקודת זיכוי אחת ? הם יודעים כמה הם ירוויחו בשנה הבאה?
ועוד אחת אחרונה: מקבלים את זה בבת אחת לחשבון הבנק או דרך התלוש?
החזרי מס שעושים בשנה שאחרי מקבלים לחשבון הבנקממש תודה
תשובות פצצה
רק לגבי השאלה השלישית אם אפשר [זה הכי מעניין......]
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים