נקודות חשמל לג'קוזי

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מתכננת ג'קוזי פינתי באמבטיה ביתית. ניסיתי לחפש הדרכה באלגל/MTI להכנת נקודות חשמל ומיקום המערכת ולא מצאתי. האם יש מי שתחכים אותי בענין? האם גם היום צריך להכין פתח למערכת או שהוא מגיע מובנה בחזית הג'קוזי? אם כן, איך אני מסמנת אותו? אילו עוד נקודות אני צריכה חוץ מנק' ההדלקה מחוץ לאמבטיה? תודה רבה.

• הוסף לסימניות
פתח טיפול- תלוי האם האגנית הינה עצמאית/ כזו המיועדת לחיפוי, אם היא עצמאית אין צורך בפתח כי שום דבר לא מכסה אותה, אם אמור לבוא חיפוי- יש צורך בפתח טיפול אבל לשם כך עליך לדעת את סוג הג'קוזי שיהיה בפועל ע"מ לדעת מיקום וגודל פתח הטיפול
חשמל- את צריכה לבצע הכנה במקום של הג'קוזי של חוט 1.5X3 שהוא מחובר למפסק הממוקם בד"כ מחוץ לחדר הרחצה.
אח"כ מחברים את הג'קוזי לחוטים שהוכנו מבעוד מועד.
מים- בד"כ מכינים הכנת אינטרפוץ 4 דרך לפחות:
1. צינור חופשי באורך 2.5 מ' שיחובר לפית מילוי
2. ברז יציאת חם+ קר
3. ראש טוש קבוע/ נייד

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
מכיוון שמאתמול לא היה לי פרוג, נסיתי להסתדר. לשמחתי אני רואה שההוראות שנתתי תואמות את מה שאת כתבת. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
אני מתכננת עכשיו בבית שלי ג'קוזי ושמעתי אנשים שלא ממליצים בגלל שג'קוזי חייב תחזוקה תמידית של הפעלה פעם בשבוע בערך
ואם לא, בשימוש באמבטית מים מלאה רגילה יוצאים מים מלוכלכים ובנוסף האמבטיה מתמלאת ריח דוחה...
מה אומרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה