דרוש מידע נקודות טיסה באל על

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע איך מתמחרים נקודות טיסה של אל על.
וכן האם יש אנשים וכדו', הרוכשים כאלו דברים.

• הוסף לסימניות
תחכו למספר נקודות שיקביל למחיר טיסה ותציעו לקניית הכרטיס במחיר של לפחות 50 דולר פחות ממחיר האתר

• הוסף לסימניות
האם יש מישהו שרוצה לרכוש נקודות?

• הוסף לסימניות
מפרסמים ביד 2.
על כמה נקודות מדובר?

• הוסף לסימניות
גם לי יש איזה 2500 נקודות ואין לי מושג מה עושים איתם.

• הוסף לסימניות
למכור לחברות תיירות, כל נקודה שווה 1.5-1.8 ש"ח

• הוסף לסימניות
גם לי יש למכור המון נקודות
תכלס לא יצא לנו להשתמש בטיסות עם נקודות

• הוסף לסימניות
אפשר להמיר את הנקודות בתלושי קניה של buyme ששווים הרבה כסף!
על כל 100 נקודות מקבלים תלוש שי של buyme בשווי 150 ש"ח שמכובד בעשרות חנויות ומותגים ברחבי הארץ!
כנסו לאתר הנוסע המתמיד ושם תבחרו 'מימוש נקודות' (יש שם עוד עשרות אופציות אבל רובם המכריע כרטיסים לאירועי תרבות שלא מתאימים לאדם החרדי)

• הוסף לסימניות
יש עוד אופציה מקווה שעדיין קיימת (זה מה שאני עשיתי לפני שנה)
לקנות שוברים לדלק בדור אלון 100 נק 150 ש"ח זה האופציה הכי משתלמת שהייתה אז

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע איך מתמחרים נקודות טיסה של אל על.
וכן האם יש אנשים וכדו', הרוכשים כאלו דברים.
כל תקופה יש מבצעים אחרים
עכשיו היה ( ואולי עדיין) לקנות שוברים בbuyme
היה די משתלם

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה