יש סוג שהוא עם יהלומים כאלה יותר קטנים, ובאם החומר מתייבש הוא לא יורד בקלות, ולעיתים קשה לנקות אותם.צפה בקובץ המצורף 1056997
א''כ יש לנו כזה, מצחצחים כרגיל, עם חומר להברקת כלי כסף.
אז לא כדאי לקנות לכלה?למה מתכוונים יהלומים? לזה?-
יש סוג שהוא עם יהלומים כאלה יותר קטנים, ובאם החומר מתייבש הוא לא יורד בקלות, ולעיתים קשה לנקות אותם.
אז לא כדאי לקנות לכלה?
יש לך אולי תמונה?
עקרונית, מלח אוכל כלי כסף. לתשומת לב...אני אישית חובב כלי כסף, וחובב לנקות אותם.
מה שאני עושה כרגיל זה ניקיון בסודה לשתיה ואסביר -
בהתחלה אני שוטף את הכלי עם מים חמים וסבון פיירי, לא מקרצף על מנת שלא לשרוט, אבל כן עובר עם סמרטוט על מנת להוריד שומנים של ידים ושל שאר הדברים שנגעו בכלי.
לאחר מכן, עוטף סיר בנייר כסף אלומיניום, וממלא אותו במים ומחמם על גבי הגז עד שרותח,
לאחר מכן מוסיף כמה כפות גדושות של סודה לשתיה, וכן עוד 3 כפות של מלח.
את הכלי עצמו מניח בתוך הסיר בצורה כזו שהוא נוגע בנייר כסף, אם לא נגע בנייר כסף לא עשיתי כלום.
לפעמים בכלים גדולים אני עוטף את הכלי עצמו גם בנייר כסף.
אחרי כרבע שעה אני מוציא את הכלי [יש לשים לב שאין מדובר בכלי כסף אלקטרופורמינג כי אז השעווה תימס]
יש לי. לא הועיל לפמוטיםמוכרת של כלי כסף אמרה לנו להשתמש רק בחומר הזה בשביל כלי כסף עם יהלומים אחרת הם יהרסו
יעקבי- משחת פלא להברקת כלי כסף
צפה בקובץ המצורף 1057059
אבל לא מדובר על מלח ישירות על הכלי, אלא מומס במים, ולזמן קצרעקרונית, מלח אוכל כלי כסף. לתשומת לב...
אישית - חוששת.אבל לא מדובר על מלח ישירות על הכלי, אלא מומס במים, ולזמן קצר
ולכן ההשפעה מאד חלשה,
לא עושים זאת כל יום, אלא רק כאשר ממש נצרך ניקוי יסודי.
א. תנסי עם משחת שינים ומברשת שינים, עדיף את החברות הפשוטות יותר בלי גרגירים. ולשטוף אחרי זמן לא רב, לפני שמתייבש.אישית - חוששת.
לא אומרת שאני צודקת.
הפמוטים שלי במצב די גרוע, ולהרגשתי - הם היו הרבה זמן בתצןגה, לפני שהגיעו אלי (פמוט אחד מתנקה יותר טוב, השני זוועה. יש כתמים שחורים).
אני כמעט לפני טבילה בכסף. אם יש הצעות ביתיות וזולות יותר - אשמח לשמוע
תודה גדולהא. תנסי עם משחת שינים ומברשת שינים, עדיף את החברות הפשוטות יותר בלי גרגירים. ולשטוף אחרי זמן לא רב, לפני שמתייבש.
ב. אם לא יתנקה תנסי עם סודה לשתיה בלי מלח, זה גם עוזר .
ג. חומר ניקוי מסויים, שעולה באושר 14.90 לא יודע את השם, אבל קונה על בסיס כמעט שבועי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים