נקטרינות

• הוסף לסימניות
אולי יש לנשים היצירתיות כאן, רעיון מה אפשר לעשות עם נקטרינות שכבר לא כ"כ ראויות לאכילה, מצ'וקמקות כאלו......???? חבל עליהן........

• הוסף לסימניות
תודה, אך לא כ"כ הולך אצלנו, יש עוד רעיונות?

• הוסף לסימניות
פשטידת פירות (יש שיקראו לה עוגה...)

• הוסף לסימניות
אפשר להכין עוגה הפוכה או מאפינס'.
בתחתית התבנית או התבניות הקטנות למאפינס' את שמה תערובת של נקטרינות או אפרסקים פרוסים ומקורמלים בסירופ סוכר שבישלת על הגז עד להסמכה עדינה.
מעל התערובת את שופכת בלילה של עוגת טורט רגילה,
לתנור והעוגה/ות מוכנה/ות.
בהצלחה
אסתי.

• הוסף לסימניות
רעיונות יפים!
רותי בן שימול: יש לך מתכון מדויק איך עושים ברד כזה? דוקא יכול להיות נחמד!
ואסתי, איך בדיוק מקרמלים את הנקטרינות. כמה סוכר? אשמח להסבר מפורט יותר.
וגם למתכון לטורט (אפילו שהוא רגיל)...
תודה רבה מאד!

• הוסף לסימניות
אני עשיתי פעם ממנגו בכזה מצב, משקה יוגורט:
בבלנדר עם יוגורט, חלב, סוכר, סוכר וניל לפי הטעם.
מגישים קר.
יצא טעים!!

• הוסף לסימניות
כמה זמן אפשר להשאיר במקרר כזה משקה?
תודה!

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, אצלנו נגמר ברגע.
(נראה לי שכוס אחת עברה לילה במקרר, ועדיין היה מצוין)

• הוסף לסימניות
ריבה.
המשקל בק"ג של הנקטרינות על אותו משקל של סוכר, בישול איטי מאד(כמה שעות) וריסוק במועך תפו"א בסוף הבישול את הגושים שנשארו מהפרי.

• הוסף לסימניות
ריבה.
אפשר גם לדחוף מתחת לעוף רסק. זה סוג של עוף מתוק.
פעם התארחתי אצל משפחה בניו יורק, עוף במנגו ואפרסק... היה לי קשה לעכל במוח, אבל לא התחרטתי על השניה שבסוף הסכמתי לעצמי להכניס לחיך...
מחכה להזדמנות הבאה לטעום את זה...

• הוסף לסימניות
אפשר לחתוך ולהוריד את הפחת.
להקפיא בשקיות/כוסות.
לרסק בבלנדר מקל יחד עם סוכר וניל וחלב
קיבלנו: פרוזן יוגורט!

אני נוהגת לעשות כך עם: מנגו, תמרים, בננה, קיווי ועוד.
אף פעם לא ניסיתי נקטרינה....

• הוסף לסימניות
בעיקרון אני אוהבת כמה שיותר טבעי,
אין לי מתכון מדוייק אבל פשוט לרסק בבלנדר את הכל ולהוסיף נקטר אפרסק
אם רוצים שייק חלבי, להוסיף חלב והחומרים הנוספים שכתבה לך כאן אחת הגולשות.

זרקתי רעיון שאני הייתי שמחה לשתות אפילו בלי שום תוספת של סוכר וכ"ו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה