יש לך כמויות מדוייקות?הכי פשוט:
שימורי אפרסק וג'לי תות - כתום אדמדם
שימורי מנגו, אננס וג'לי משמש - צהוב
שימורי אננס וג'לי פטל - סגול
קופסת שימורים וחבילת ג'לייש לך כמויות מדוייקות?
יש לך גם ירוק?
אני עושה על בסיס אננס בשימוריםאני רוצה להכין 3 צבעים של נקטר.
יש רעיונות?
מחפשת קל וטעים

טעם בעיקרג'לי או פודינג...
כיצד זה משפיע על המשקה?
מה הכמויות לאננס קיווי ומיץ??הכי קל שבעולם:
תותים קפואים + מיץ משימורי אננס.
שימורי פירות טרופיים או שימורי אפרסק + המיץ שלהם
זה מה שיש כאן בכוסיות ב-2 שכבות
צפה בקובץ המצורף 1898987
ומה שאני עוד אוהבת
אננס שימורים + קיווי + מיץ תפוזים
קופסת שימורים גדולהמה הכמויות לאננס קיווי ומיץ??
תודה רבה
@super tiger צריך להכין את הג'לי? או שמים רק את האבקה?הכי פשוט:
שימורי אפרסק וג'לי תות - כתום אדמדם
שימורי מנגו, אננס וג'לי משמש - צהוב
שימורי אננס וג'לי פטל - סגול
רק האבקה.@super tiger צריך להכין את הג'לי? או שמים רק את האבקה?
ולגבי השימורים זה כולל המיץ שלהם?
איך עושים את הטעם החמצמץ כמו למשל שיש בפסיפלורהקופסת שימורים גדולה
4 קיוי
2/3 כוס מיץ תפוזים או יותר אם רוצים יותר דליל
אם הקיוי לא מתוק לפעמים צריך קצת סוכר
פסיפלורה קפואהאיך עושים את הטעם החמצמץ כמו למשל שיש בפסיפלורה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים