נקיון יסודי

• הוסף לסימניות
לניקיונות נא להקיש 4:confused:
לסדר בארונות 8:eek:
לעזרה צמודה בתחומים אחרים 10:rolleyes:
ולקחת אותה לשעתים שלוש כדי שאנוח קצת... יש להקיש בדלת:D:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אמאאאללהה... הסכין ... :eek:

לא נראה לי שהייתי מסוגלת באותם רגעים להביא מצלמה ולהנציח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שני יוד;1116300:
אמאאאללהה... הסכין ... :eek:

לא נראה לי שהייתי מסוגלת באותם רגעים להביא מצלמה ולהנציח...
הסכין האומלל הזה בקושי חותך מים
וכן גם אני ברגע הראשון חטפתי התקף לב ( לא בגלל הסכין...) רק למראה המבצע המורכב
לקחה שרפרף ולידו כסא ... והכול ב..ד..מ..מ..ה (חשבתי שהגברת ישנה...)
אבל בין צחוק לצרחה לקחתי את המצלמה ואחר כך מקלחת בפעם ה52 ליממה זה...

• הוסף לסימניות
חמוד ומשעשע

אבל מה זה קשור לפורום צילום מקצועי למשל?

תעבירי ל"איש אל רעהו"....

• הוסף לסימניות
ואם כבר… דחוף תשפריצי חומץ סינטטי על הברז. זה יוריד את כל הכתמים!

• הוסף לסימניות
רק לי זה נראה?!
גועל נפש של תגובות

• הוסף לסימניות
אמא'לה!
בת כמה העוזרת?

• הוסף לסימניות
חמודה! פוזה משעשעת :)
הרבה נחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה