נקמה יהודית שמותרת על פי החוק

• פותח הנושא ck
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
:Dתעבירי לאלימלך הוא יכתוב שזה טעמן הוציאו על בארכה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;1310336:
:Dתעבירי לאלימלך הוא יכתוב שזה טעמן הוציאו על בארכה...

ישנם מפעלים נוספים של ערבים, המשווקים ליהודים. כמו שמן זית (פגשתי לפני מספר ימים שמן שמיוצר בכפר עוין, עם השגחת הבד"ץ), ממתקים לילדים (כמו סוגי ביסלי זולים) ועוד. כדאי לבדוק את מקום הייצור. לפעמים תגלו הפתעות. אין לנו חובה לפרנס את האויבים. עדיף לפרנס אנשים משלנו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ck;1310344:
ישנם מפעלים נוספים של ערבים, המשווקים ליהודים. כמו שמן זית (פגשתי לפני מספר ימים שמן שמיוצר בכפר עוין, עם השגחת הבד"ץ), ממתקים לילדים (כמו סוגי ביסלי זולים) ועוד. כדאי לבדוק את מקום הייצור. לפעמים תגלו הפתעות. אין לנו חובה לפרנס את האויבים. עדיף לפרנס אנשים משלנו.

צודקת. אותי שכנעת.
לא שאני קונה בארכה אבל אם הייתי קונה אז כעת הייתי עוברת לחברה אחרת.
רק צחקתי מי פרסם זאת? אוהבי עבודה ישראלית? או העצמת מכירות עצמם?

• הוסף לסימניות
לי נראה שאוהבי יהודים ואולי גם אוהבי נקמה (והדבר ברור וכואב לכולנו). כל אחד מאיתנו יכול להצטרף בקלות לרעיון.

• הוסף לסימניות
אולי עדיף לקנות אצל מי שודאי לא מחלל שבת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;1310348:
צודקת. אותי שכנעת.
לא שאני קונה בארכה אבל אם הייתי קונה אז כעת הייתי עוברת לחברה אחרת.
רק צחקתי מי פרסם זאת? אוהבי עבודה ישראלית? או העצמת מכירות עצמם?

נכתב ע"י בנימין41;1310351:

כל המוסיף - מוסיפים לו מן השמים. אין כמו השבת להביא עלינו ברכה

• הוסף לסימניות
מה זה 'בארכה'?

בחיים לא ראיתי את מוצריהם על המדף.

תחת איזה שם משווקים?

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות

פיקוח נפש דוחה שבת - יש בטחינה הזאת חומר מסרטן (כמו שכתבו).
חוץ מ"החרם".
נכתב ע"י פילפל;1310379:
מה זה 'בארכה'?

בחיים לא ראיתי את מוצריהם על המדף.

תחת איזה שם משווקים?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 58.1 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1310380:
אם כבר, איך זה שיתד והמבשר מפרסמים את תכל'ס אחרי שכולם יודעים שזה בעצם שפע שוק וזול בשפע רק בשינוי השם?

די להיסחפות!!!

הלכת רחוק מדי.

מדברים כאן על לא לפרנס את שונאינו, רוצחים אכזריים, אשר הכסף שמרוויחים ממך הולך על דרכים לטבוח בך.

ולא על פוליטיקות פנימיות אינטרסנטיות / מסחריות בין יהודים, תחת מסווה של "שבת" ושאר ירקות.

נא לא לגרור את הפורום לרבדים קטנוניים.

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות

כל מוצר בעל כשרות (מהודרת) ודאי שאינו מיוצר במקום מחלל שבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1310417:
אני הקטנוני?? אתמהה..
החנוונים שמחללים שבת בתל אביב בגלל הקניות בתכלס' שמסייעים לדודי וייסמן זה קטנוניות??? לסייע לעוברי עבירה זה 'מסווה' או שגם את נדבקת בחיידק הפלגנות והמחלוקת?
אין לי שום כוונות פילפוליטקה כמו כאב שבשום דבר אנחנו לא משכילים להתאחד ולעמוד על העקרונות שלנו.

זה באמת נושא חשוב,
אבל תפתח בשבילו אשכול חדש.
לכאן זה לא קשור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1310417:
אני הקטנוני?? אתמהה..
החנוונים שמחללים שבת בתל אביב בגלל הקניות בתכלס' שמסייעים לדודי וייסמן זה קטנוניות??? לסייע לעוברי עבירה זה 'מסווה' או שגם את נדבקת בחיידק הפלגנות והמחלוקת?
אין לי שום כוונות פילפוליטקה כמו כאב שבשום דבר אנחנו לא משכילים להתאחד ולעמוד על העקרונות שלנו.
אתה נוסע באגד?
נוסע בסופרבוס?
בנתיב?
אם כן, גם אתה לא יודע לעמוד על העקרונות שלך.
הטענות כלפי עיתונים כאלו ואחרים הן טענות שיסודן בוויכוחים פוליטיים ולא בעמידה על עקרונות כן או לא.
מקווה שכאן יפסק הדיון הזה.

• הוסף לסימניות
כידוע יש וויכוח בענינים אלו בין גדולי ישראל, א"כ אין שום טענה על אלו המחזיקים בשיטה זו או זו. וכל אחד ילך בשיטת רבו. ודבר זה הוא מן העקרונות הכי גדולים, לכבד את גדולי ישראל ואת דעתם, ולהבין שגם מי שאינו אומר כרצוני, דעתו ג"כ חשובה.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1310490:
אוקיי, קיבלתי תשובה. חשבתי שכל גדולי ישראל נגד הקניה בתכלס' לא ידעתי שיש כאלה שמתירים לקנות שם.

לא ידוע אם אמרו בפירוש על הקניה בתכל'ס, אבל כללי יש וויכוח איך הדרך להתייחס אל הענין של מחללי שבת וכדו', אם לצאת בחרם או בדרכים אחרות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה