נכתב ע"י ר.ב.;1310336:תעבירי לאלימלך הוא יכתוב שזה טעמן הוציאו על בארכה...
נכתב ע"י ck;1310344:ישנם מפעלים נוספים של ערבים, המשווקים ליהודים. כמו שמן זית (פגשתי לפני מספר ימים שמן שמיוצר בכפר עוין, עם השגחת הבד"ץ), ממתקים לילדים (כמו סוגי ביסלי זולים) ועוד. כדאי לבדוק את מקום הייצור. לפעמים תגלו הפתעות. אין לנו חובה לפרנס את האויבים. עדיף לפרנס אנשים משלנו.
נכתב ע"י ר.ב.;1310348:צודקת. אותי שכנעת.
לא שאני קונה בארכה אבל אם הייתי קונה אז כעת הייתי עוברת לחברה אחרת.
רק צחקתי מי פרסם זאת? אוהבי עבודה ישראלית? או העצמת מכירות עצמם?
נכתב ע"י בנימין41;1310351:אולי עדיף לקנות אצל מי שודאי לא מחלל שבת?
נכתב ע"י פילפל;1310379:מה זה 'בארכה'?
בחיים לא ראיתי את מוצריהם על המדף.
תחת איזה שם משווקים?
נכתב ע"י עוד אחד;1310380:אם כבר, איך זה שיתד והמבשר מפרסמים את תכל'ס אחרי שכולם יודעים שזה בעצם שפע שוק וזול בשפע רק בשינוי השם?
נכתב ע"י עוד אחד;1310417:אני הקטנוני?? אתמהה..
החנוונים שמחללים שבת בתל אביב בגלל הקניות בתכלס' שמסייעים לדודי וייסמן זה קטנוניות??? לסייע לעוברי עבירה זה 'מסווה' או שגם את נדבקת בחיידק הפלגנות והמחלוקת?
אין לי שום כוונות פילפוליטקה כמו כאב שבשום דבר אנחנו לא משכילים להתאחד ולעמוד על העקרונות שלנו.
אתה נוסע באגד?נכתב ע"י עוד אחד;1310417:אני הקטנוני?? אתמהה..
החנוונים שמחללים שבת בתל אביב בגלל הקניות בתכלס' שמסייעים לדודי וייסמן זה קטנוניות??? לסייע לעוברי עבירה זה 'מסווה' או שגם את נדבקת בחיידק הפלגנות והמחלוקת?
אין לי שום כוונות פילפוליטקה כמו כאב שבשום דבר אנחנו לא משכילים להתאחד ולעמוד על העקרונות שלנו.
נכתב ע"י עוד אחד;1310490:אוקיי, קיבלתי תשובה. חשבתי שכל גדולי ישראל נגד הקניה בתכלס' לא ידעתי שיש כאלה שמתירים לקנות שם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים