בהומור או לא(כי לצערי זה יסביר כמה דברים)אני שמעתי ממקור מוסמך שנפל טיל על מפעל הנקניקיות וכרגע מייצרים אותם במקום ארעי
ואלו התוצאות....
יש את הסדרה היקרה שלהםאולי יש למשהו עידכון?
מה עושה מי שאוהב רק טבעול וזה הוריד לו ארוחה פרווה פעם בשבוע?
אנחנו גם באותו מצבאולי יש למשהו עידכון?
מה עושה מי שאוהב רק טבעול וזה הוריד לו ארוחה פרווה פעם בשבוע?
איפה יש?יש את הסדרה היקרה שלהם
בר כל ובמכירות של אור שיאיפה יש?
בבני ברק?בר כל ובמכירות של אור שי
(זה מה שאני ראיתי, אולי יש בעוד מקומות)
ראיתי במו"ע..בבני ברק?
בבני ברק אין בר כל יש בר כל טוב-ואין שםראיתי במו"ע..
אבל לכאורה יש בכל הסניפים, לא?
אם מגיעים לשם מוצרי טבעול-תבקשו ממנהל הסניף להזמיןבבני ברק אין בר כל יש בר כל טוב-ואין שם
את הנקניקיות טבעול המקוריות?אני גם חפשתי הרבה זמן
מצאתי רק במכירות של אור שי
אני לא בטוחהאת הנקניקיות טבעול המקוריות?
את יכולה למצוא תמונה שלהם ברשת?אני לא בטוחה
האמת שיש סיכוי שזה סוג יותר יקר...
תמונה שלהם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים