להקפיץ עם בצל פטריות ואבקת מרק עוףאני מחפשת רעיונות לארוחות צהרים מוצלחות עם נקניקיות סויה.
למישהי יש רעיון?
אם זה משה אז משה בתיבה אם יוסי אז יוסף1. "משה בתיבה"- או איך שלא קוראים לו:
מחלקים כל נקניקיה ל2 או ל3- ועוטפים בבצק עלים כל חתיכה, מכניסים לתנור עד שמזהיב (ילדים אוהבים לשים מעל קטשופ)
2. התבשיל הכי קליל לארוחת צהריים- חותכים תפו"א לקוביות, שמים בסיר וממלאים במים עד 3/4 מכמות התפו"א, מתבלים- א. מרק עוף, פלפל שחור, וכל מה שבא לך, מבשלים כרבע שעה מוסיפים אח"כ חתיכות נקניקיות ומבשלים עוד 5 דקות.
בתאבון!!!
הנקניקיות לא מתכווצות בבישול של הספגטי?מקרוני נקנקיות יוצא טעים מאד מאד
אני משחילה את המקרוני בתוך הנקנקיות ומבשלת אותם יחד
לאהנקניקיות לא מתכווצות בבישול של הספגטי?
אצלנו אומרים שבתאילנד קוראים לזה "תיבת נח" (כי במקום נקניקיות לכו תדעו איזה חיות יש שם...)אם זה משה אז משה בתיבה אם יוסי אז יוסף
לא ממש הבנתי את הרעיון אם אפשר תמונה בפעם הבאה שאתם מכינים אני אשמח.לא
יוצא ממש טעים וקל
אני מבשלת אותן עם המקרוני
ובסיר אחר מכינה רוטב עגבניות ואז שופכת, מערבבת כמה דקות
ומוכן!
ככה זה נראה לפני הבישוללא ממש הבנתי את הרעיון אם אפשר תמונה בפעם הבאה שאתם מכינים אני אשמח.
גם מהרשת טוב לי אם מישהו מכיר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים