נקסט- בעייה במשלוח

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה יכולה להיות בעייה במספר משלוח?
נקסט שלחו לי קוד של המשלוח כדי שאוכל לעקוב אחרי זה בדואר
אבל הדואר כותב לי שאין נתונים על דבר הדואר הזה.
אשמח לעזרה
תודה ענקית!!

• הוסף לסימניות
פשוט כי הוא עדיין לא הגיע לארץ.יש אפשרות למעקב רק מהרגע שהוא נכנס לארץ. חכי כמה ימים ותנסי שוב (או שתקבלי הודעה מהדואר לפני)

• הוסף לסימניות
כמה זמן לוקח לו להגיע לארץ?
כי אני הזמנתי אותו לפני שובע וחצי

• הוסף לסימניות
משהו?

• הוסף לסימניות
בין שבוע וחצי לחודש...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ת'אמת, זה גם תלוי לאן בארץ,
בערים מרכזיות החבילות יותר נתקעות, בפריפריה, יותר מהר.

• הוסף לסימניות
ואיי ,תודה!
אני מקווה שיגיע לי לפני פסח!
ויש לי עוד להזמין אבל אני מפחדת!

• הוסף לסימניות
אלי במודיעין עילית לוקח בדיוק שלושה שבועות,
כבר כמה פעמים שהזמנתי וזה היה הזמן,
לעומת זה חברתי מירושלים מקבלת אחרי בין שבוע וחצי לשבועיים

• הוסף לסימניות
אל תבהלי, אני גם קיבלתי מספר, ולא היה נתונים.
שאלתי פה בפורום, ענו לי כמו שענו לך - שזה עדין לא הגיע לארץ.
למחרת! (תוך שבוע וחצי מיום ההזמנה) קיבלתי את המשלוח.
ועוד הדוור הביא לי את זה הביתה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה