רק לי זה ככ מפריע?
גמני עשיתי כמוך אבל נקסט הורידו לי 25 ש"חאני מחזירה בשיטה הישנה.
שמרתי לי את הכתובת להחזרות, משלמת בדואר ומקבלת החזר בפייפאל.
ההבדל היחיד, במקום מדבקה, אני צריכה לכתוב בעצמי על החבילה.
למי שרוצה:
כתובת נקסט למשלוח חוזר
NEXT PO BOX 1124
BRADFORD
BD4 6AU
ENGLAND
למה לכתוב בעצמי? מה הבעיה לשים את המדבקה?אני מחזירה בשיטה הישנה.
שמרתי לי את הכתובת להחזרות, משלמת בדואר ומקבלת החזר בפייפאל.
ההבדל היחיד, במקום מדבקה, אני צריכה לכתוב בעצמי על החבילה.
למי שרוצה:
כתובת נקסט למשלוח חוזר
NEXT PO BOX 1124
BRADFORD
BD4 6AU
ENGLAND
גם אני החזרתי בדרך הישנה וגבו ממני 25 ש"ח יש אפשרות לבקש את זה חזרה מנקסט?גמני עשיתי כמוך אבל נקסט הורידו לי 25 ש"ח
עד שלא פניתי אליהם מספר פעמים לא קיבלתי החזר מיידי.
הם לא מורידים 25 שח בכל מקרה? כך מובן מהאתר שלהם.גמני עשיתי כמוך אבל נקסט הורידו לי 25 ש"ח
עד שלא פניתי אליהם מספר פעמים לא קיבלתי החזר מיידי.
איך?מקבלת החזר בפייפאל.
זה בשורה!הבנתי מנקסט שניתן לצרף מכמה חבילות לחבילה אחת והם יורידו רק פעם אחת 25 ש"ח
ניסית?אפשר לקבל מפיפאל החזר על ה25 ש"ח האלה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים