נקסט - למכירה מכנס סגול לבנים

• הוסף לסימניות
הבן שלי נראה מתאים לבן גילו, אולי קצת גבוה. יש לו מבנה צר במותניים.
אם את אוהבת שהמכנס נראה טוב, לא צמוד כמו טייץ' אבל חתיכי - אני ממליצה על מידה זו.
גם האופציה להצר עם הגומי במותניים לא רלוונטית במיוחד במכנסי קורדרוי כי זה משאיר עודף עבה ולא יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rachelY;1430000:
גם אני חשבתי בדיוק כמוך!
ובאמת לפני שמדדתי לו כבר קיפלתי את המכנס..... אבל מה להגיד לך. זה הזכיר לי אופנה של לפני 7 שנים.
כל המכנס היה רחב עליו, וזה בכלל לא היה נראה גזרה צרה...
(והבן שלי לא דחליל)

לא
אצלי זה לא כזה מוגזם

כוונתי לשתי עונות חורף ותחילת קיץ
נגיד ארוך דק שאני מלבישה להם עם גרביון בחורף
לא צריך מי יודע עבה עם מילוי
ובקיץ לפעמים אני מלבישה לילד שלי הגדול בן 4 גם ארוך דק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1429954:
פשוט מדדתי לשני הבנים את המכנסיים משנה שעברה כדי לדעת מה להזמין וראיתי... שהמידה מצויינת. לא גדול, לא קטן...
ולחשוב שגם שנה שעברה הלבשתי את המידה הזו :eek:

כמוני כמוך...

• הוסף לסימניות
אל תשכחו שילד בן שנתיים גדל בקצב קצת יותר איטי מגיל שנה...
והמידות בנקסט באמת גדולות.

• הוסף לסימניות
חולצות גם כדאי להזמין 12-18 במקום 1.5-2?
לילד בן שנה וחצי +

• הוסף לסימניות
חולצות אני כן מזמינה במידה הנכונה.
א. כי אני אוהבת שחולצות טיפה גדולות ולא צמודות
ב. המידות יותר נכונות בחולצות
(כרגע הם לובשים אצלי גם חולצות משנה שעברה אבל זה ממש ממש מדויק)

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
המכנס הסגול במידה 1.5-2 מנקסט (תמונה בהודעה הראשונה)
עדיין רוולנטי.

• הוסף לסימניות
מענין אותי המכנס הזה
יש אפשרות לשלוח לאשדוד?
וכן אם תוכלי למדוד לי אורך והיקף מותן
תודה!
ואם אפשר גם פל/טל ליצור קשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה