קניות באתרים מחו"ל נקסט - מישהו קנה אוברול סרוג בסריגה עבה לתינוק?

• הוסף לסימניות
אני קניתי, מידה 9-12 לתינוק בן 9 חוד'
וזה ענק עליו... מחפשת למכור....
זה נראה מאוד עבה ואיכותי.

• הוסף לסימניות
לאחרונה ג"כ קניתי סריג אחר מנקסט, לתינוק בגיל 9 חודשים,
הזמנתי מדה 12-18 חודש, וזה היה מולטי ענק!!!

• הוסף לסימניות
אני קניתי, מידה 9-12 לתינוק בן 9 חוד'
וזה ענק עליו... מחפשת למכור....
זה נראה מאוד עבה ואיכותי.
לתינוק שעכשו בן 3 חודשים 3-6 יהיה ענק ? 0-3 לא מידי קטן לתינוק בחודשים 4-8 ?

• הוסף לסימניות
לתינוק שעכשו בן 3 חודשים 3-6 יהיה ענק ? 0-3 לא מידי קטן לתינוק בחודשים 4-8 ?
נשמע שיהיה ענק, כי זה באותו יחסיות שאני קניתי לבן שלי, אולי באמת מישהי תענה לך עוד מעט על הגיל הזה...
תחכי קצת...

• הוסף לסימניות
תקני לפחות מידה אחת פחות מהגיל.
אני קניתי את זה לבן שלי שנולד באוקטובר שנה שעברה 0-3 חודשים
זה הספיק לו לחורף בדיוק ונהיה קטן לקראת פסח.
והוא תינוק מאוד גדול.
מנסיון שלי להזמין מידה אחת פחות מהגיל. אם התינוק שלך סטנדרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה