נקסט - עזרתכם בבקשה

• הוסף לסימניות
יש לי מספר שאלות הנוגעות לאתר הביגוד נקסט.

האם פריטים שמצוין באתר כי אזלו מהמלאי עשויים לחזור למלאי בהמשך?

כמו כן - יש לי פריטים מספר מחברה זו. חלקם באיכות ירודה וחלקם מעולים. איך אפשר לבדוק ברכישה מקוונת שאני בוחרת בפריטים היותר טובים של חברה זו? האם ידוע למשל שרצוי לא לגעת בפרטי ביגוד שלהם מהרכב אריגים מסויים?

לעזרתכן אודה מאד!

• הוסף לסימניות
אף אחת לא יודעת? :(

• הוסף לסימניות
הי כתוב לפעמים בסוגריים מתי בגדים חוזרים למלאי כשהם חסרים מהסטוק
ולפעמים לא כתוב, אז אולי זה אומר שלא יחזור שוב
חוץ מזה ברור שככל שהביגוד יקר יותר- איכותי יותר, יש להם טישרטס מאוד זולים שעשויים ללבישה של מס' פעמים בלבד.... ומנגד יש סוודרים , מכנסיים איכותיים (ויקרים) יותר.
עושה רושם שהבגדים לנשים איכותיים אף יותר.
שימי לב!! הנעליים שמממעעטטס ולדעתי גם הגרביים.
בהצלחה לך

• הוסף לסימניות
הבגדים של התלבושת זולים, איך שהבנתי הם די איכותיים, לאר כתוב מתי יתחדש מה זה אומר ????

• הוסף לסימניות
על כל מה שאני רוצה כתוב 'סולד אאוט' בלי שום כיתוב נוסף :(

האם בגדים שמצוין שהם מאה אחוז כותנה מתאימים כבגדי חרף לתינוקות?

• הוסף לסימניות
100% כותנה זה לא נראה לי חורפי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה