רכישות בחו"ל **נקסט** קישורים ~ שאלות ~ המלצות

האם צריך להרשם לנקסט לפני שמזמינים?
ומאיזה סכום עולה מכס?

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי לגבי המידות של הבגדים והנעליים של נקסט
איך זה בהשוואה למידות בארץ זה דחוף לי כי אני רוצה להזמין תודה מראש!!!

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי לגבי המידות של הבגדים והנעליים של נקסט
איך זה בהשוואה למידות בארץ זה דחוף לי כי אני רוצה להזמין תודה מראש!!!
בגדים לתינוקים מומלץ להזמין מידה פחות מהארץ
גופיות אני מזמינה מידה תואמת לארץ...

איך המידות בסנדלים של נקסט בהשוואה למידות בארץ
אם אני צריכה מידה 24 בארץ אז מה לוקחים בנקסט?

שאלה מצחיקה - הזמנתי כמה הזמנות מנקסט (כדי לא לעבור את ה-75$), וכולם הגיעו יום אחרי יום ועכשיו יש לי כמה חבילות לאסוף באותו זמן.
האם כשאני באה לדואר הם יכולים לחייב אותו במע"מ בצירוף כל החבילות או שהם מתייחסים לזה בנפרד?

גופיות קיץ לילדה בת שנה די גדולה
איזה מידה כדאי להזמין
9-12 או 12-18??

רוצה להזמין את החצאית והשמלה הללו
עבור ילדה בגיל 4, האם יהיה בסדר האורך
אם אזמין מידה 3-4 (הבנתי שהמידות גדולות)?
2.jpg
1.jpg

גופיות קיץ לילדה בת שנה די גדולה
איזה מידה כדאי להזמין
9-12 או 12-18??
בגופיות אני אישית מזמינה מידה תואמת גיל. לי יש תחושה שהגופיות קטנות יותר... וגם אם לא אז זה מתחת לבגדים ככה שזה לא צריך להיות מדויק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה