נקסט - קניתם מצעים או מגבות?

• הוסף לסימניות
איך המצעים והמגבות שלהם? מישהי ניסתה?

• הוסף לסימניות
אני קניתי מגבת ושטיח סט
שתיהם מהממים,
המגבת מתכבסת ומתכבסת ונשארת חדשה - אני ממש מרוצה ממנה!
והשטיח בלי כביסה אחת ו...מתפורר

• הוסף לסימניות
מצעים נעימים מאד, אין לי עדיין נסיון ארוך כדי לדעת מה האיכות.
מגבות לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
קניתי מגבות דרך נקסט של איזה מותג שכתוב על זה מאז 1985 (בערך...), מגבות מעולות ונעימות, לקחתי צבע כהה וטיפה דהה לי (לא תולה בשמש) אבל נראה לי ככה זה בכל המגבות הכהות.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מצעים, לילדים כולל ציפה לשמיכה, התבלבלתי.

• הוסף לסימניות
אני קניתי את הסדינים הבודדים בצבע חלק ואני מרוצה יותר מהסדינים של בן ברבר..... זה עומד כ"כ מתוח ויפה! לא דהה בכלל.
קניתי שם גם מתלה למגבת באמבטיה וכן מחזיק לנייר טואלט ואני מרוצה מאוד! יפה ומרשים!

• הוסף לסימניות
האם המידות של כלי המיטה בחו"ל תואמים את המידות בארץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 21309;1446163:
אני קניתי את הסדינים הבודדים בצבע חלק ואני מרוצה יותר מהסדינים של בן ברבר..... זה עומד כ"כ מתוח ויפה! לא דהה בכלל.
קניתי שם גם מתלה למגבת באמבטיה וכן מחזיק לנייר טואלט ואני מרוצה מאוד! יפה ומרשים!

אבל מה עושים עם ציפית לשמיכה.

• הוסף לסימניות
קניתי סדינים למיטת יחיד (90X 190 ) כהשלמה למצעים אחרים שהסדין בהם דהה. לא הייתי צריכה ציפית לשמיכה.

• הוסף לסימניות
הסטים בד"כ מגיעים עם ציפה לשמיכה וציפית לכרית, ללא סדין.
אני השלמתי עם הסדינים החלקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1447329:
הסטים בד"כ מגיעים עם ציפה לשמיכה וציפית לכרית, ללא סדין.
אני השלמתי עם הסדינים החלקים.

אבל אז המחירים לא כ"כ זולים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה